* Web ve multimedya teknolojileri konusunda bilgi ve tecrube sahibi,
* İyi derecede HTML, Javascript ve/veya VBscript bilgisine hakim,
* Asp , Php , C# ve .NET web gelistirme teknolojileri konusunda en az birinde uzmanlik tercih sebebidir,
* Web siteleri, portal ve multimedya CD’leri tasarimlari yapabilecek,
* Grafik tasarim programlarina hakim, Yaratici ve ozguven sahibi,
* Web sunucu yonetimi konusunda bilgi ve deneyim sahibi,
* Sonuc odakli calismayi kendine prensip edinmis,
* Grup calismasina yatkin,
* Konusunda en az
2 yil deneyimli,
* Yaptigi calismalari refeans gosterebilecek
Calisma Arkadaslari Ariyoruz. Ilgilenenler PM ile yada Dogrudan Turkiye'deki Arkadaslarimizla Contact Kurabilirler.
Turkiye: 0 506 586 72 19
Germany: 0 174 1080 289
USA: 1 512 583 3052
***********************Assagidaki Ornektir ve bir calisma arkadasimiz tarafindan gonderilmistir.************************
Merhaba ben FATMA ÜLKER, Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. c#,vb,Asp.Net, MSSQL, Access, Flash, Photoshop, Dreamweaver konularında bilgi sahibiyim. Freelance ya da proje bazlı çalışmak istiyorum.Projelerimde genel olarak c#, Asp.net ,Ajax, javascript, mssql veya access kullanıyorum.
ReferanslarımBu sitelerin hepsinde yönetim paneli bulunmaktadır. Sitenin içeriğindeki her şey (banner, müzik, ürün bilgileri,resimleri...) yönetim panelinden değiştirilebilmektedir.)
matbaaci.org/gozde/ -->>> Template değildir (%95 tasarımı bana aittir bir kaç efekt internetten bulup kullandım)
alp-eren.com --->>> Template (Müşteri template i verdi ben yönetim panelini yazdım)
matbaaci.org/hemoto -->>>%90 tamamlandı -->>> (Template değildir. Sadece araba resmini internetten buldum.)
matbaaci.org/gameonline --->>> %90 tamamlandı --->>>(%70 tasarım bana aittir bazı resimleri internetten bulup kullandım.)
Untitled Page --->>> %90 tamamlandı --->>>(Kütahya için yapılan portalın ikinci el araba satışının yapıldığı bir sitedir. 1hafta içerisinde tamamı bitecektir. Bu portalın diğer kısımlarını da ben yapmaktayım. Sitenin tasarımı bana ait değildir. Fakat cssleri, kodlaması ve veritabanının hazırlanması bana aittir.)