osman adlı üyeden alıntı:
beyaz
senin birşeyler yapmanı görmek bile hoşuma gidiyor
hep böyle ol
hep uğraş yeni birşeyler yapmaya çalış
daha bu yaşta bu kadar azim
maşallah

Saolun ben zaten bu azmi r10 dan aldım desem yalan olmaz.benim tek amacım vardı o amaç uğruna gidiyorum inş doğru yoldur.bu işe para için girmemiştim sadece webmasterlığı merak ettim hep evim de internet yokken bundan 6-7 sene önce merakla girdim ve bunları yapıyorum.bunu nasıl yaptığımıda anlatıyım normal de ben her sayfaya tek tek kopyalardım sağ ve solu ama sonradan öğrendim ki frame var frame yi kullanmaya başlayınca daha kolaylık oldu sonradan baktım bu da sorun veriyor sonradan frontpage paylaşılan kenarlıkları keşfettim ve bunu yaptım.çoğunuzu göre site kötü olabilir çünkü ben yeniyim php ve asp bilmiyorum ama öğrencem.ilk hali çok kötüydü çünkü daha proje aşamasında atmıştım.proje bence güzel çünkü kendimden biliyorum arayıpta direk indirceğim hiç bir site bulamadım.bende dedim forumlardan veya siteler kendileri veriyor .exe uzantıları topluyum kimse kullanmasa bile benim kullancağım bir site olur diye ve bunu yaptım.dikkat ederseniz domain güvenlik siteleri anlamı var ve site direk indirme sitesi .

neyse fazla hayat hikayesi saçma olur

Alıntı
Helal olsun ilk açıldığını biliyorum buranın iğrenç bi tasarım kodlama yok sıfırdı gitgide iyiye gidiyor hep böyle devam et arkadaşım daha iyi olucak herşey daha güzel olucaktır eminim ama bi forum bi html seçme neyde karar verirsen onda devam et kolay gelsin.
bu arada süpermp3 den hitleri iyi çekmişsin

supermp3 zaten bizim sayemizde yükseldi ben oranın ilk ve son webtasarım moduydum yani web tasarım bölümüne bakarsanız hepsi BeyazMod konular.
oraya sitemi tanıttım biraz da içindeki programların adlarını yazdım aratan bizim siteyi buluyor geliyor.

Unutmadan bişey öğrendim spam yapmaya kesinlikle çalışmayın bir boka yaramıyor