Bak arkadasım ben siyaset yapmıyorum..Kanıtla diyorum sen birseyler anlatıyorsun anlattıklarının Norvec'le alakasını göremedim..
Petrolle Norvecin Alakasımı var simdi?..Kanıtlaman gerekeni ben sana acıkca yazdım sen farklı seylerden bahsediyorsun..
Senin Petrol sirketinde olabilir tv de olabilir radyoda.. Nedense bu konuları hep siz biliyorsunuz.. Akıl saglıgı yerinde olan bir insanın cıkıp Kömür verdi oy verdim diyecegini tahmin etmiyorum.. 6 senedir bu masalı anlatıyorsunuz 1 kişininde ortaya cıkıp ben kömürden dolayı oy verdim dedigini görmedim.. Maddi durumu iyi olmayanlara destek olmak bizim ülkemize özgü birsey degildir.. Avrupada bile hükümetler Ekonomik durumu iyi olmayanlara destekte bulunuyor.. Bu kadar erdemli bir olayın ardından halkımızı kücük düşüren, onları cıkarcı olarak gören düşünceleri kınıyorum..Zaten O halk sizin düşüncenize bu nedenlerden dolayı saygı duymuyor..Lafa geldimi Türk ulusu cesurdur, Türk Ulusu tektir diyen sizler, sizin gibi düşünmedigi zaman Aynı Türk Ulusunu Cıkarcı, Satıcı bile yapıyorsunuz..
Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir Hatırlatırım..Halkın Sectigine saygı duymak zorundasınız..
tebrik ediyom hocam sizi gerekli açıklamayı en iyi şekilde yaptınız