Ne oldu ? Yoksa akp hükümeti türban sebebiyle oy mu kaybetti?
Hmm.. Gidişat onu gösteriyor ki 100 bin işçi filan alacaklar..
Bu ülkede 30 MİLYON işsiz var. Eğer bu Tayyeap tarafından planlanıp norveç'e "bunu böyle yap" denmediyse bende adam değilim.
Bu ülkede neyin kimden geldiği artık çok daha iyi biliniyor, gerçi konuşmalar hep boş

adam %47 alıyor gidiyor, biz de paşa paşa oy veriyoruz..
Akp'nin Diğer partilere verdiği en büyük ders "Kömürle oy toplanabilmesini" öğrettiler.
Bu tür yazılara
provakasyon yazanlarada
provakatif diyorlar.. Simdi senin kanıtlaman gereken bir olgu var.. Tayyip'in planladıgını kanıtlarsan adamsın,Kanıtlayamıyorsan bol keseden sallıyorsan adam degilsin (Senin yazdıgına göre)..Kanıtlamanı bekliyorum..
Kömürle oy toplanıyor diyorsun o halde sende bir cıkar ugruna oy verebiliyorsun..Petrol işiyle ugrasıyorsun demekki AKP sana bir rant kapısı acsa hemen AKP ye döneceksin öylemi.. Baskalarını suclarken öncelikle kendinizi elestirin.. Kömürle oy topluyormus Tanık oldunmu böyle birseye.. Biri cıkıp kömür verdiler oy verdimmi dedi..Kişi neyse karsısındakinide aynı görürmüş.. İş Türklüge geldimi benim milletim olur, Basörtüsü konu olursa ebelerimizin basörtüsü olur.. Ama bu kişiler sizin gibi düşünmezse tu kaka olurlar..Demokrasiyi öncelikle özümseyin..