Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Ardadash arkaşamıza yardımıcı olmak istiyorum önce ; öncelikle kelime hatalarından dolayı uyardığınız için teşekkür ederim. 3. Satırdaki Çelişkiyi anlayamadım. Yanisi şu : Şu anda küçükçekmece ikitelli de hizmet vermekteyiz ve yakın bir zamanda şişliye taşınacağız. Adres bilgilerimizi sizlereden gelen talep üzerine sitemiz iletişim bölümüze yazmış bulunmaktayız.

- Referanslar Bölümü 3-5 güne kadar eklenecektir.

- Kos arkadaşımız sitedeki menüler templatedir demiş. Kendi tasarımımız ve müşterilerimize yaptığımız tüm tasarımlarımızda hiçbir zaman template kullanmadık. kesinlikle template değildir.

- Evet arkadaşlar en önemli nokta olan kredi kartı konusu. Bildiğiniz üzere bankalar yıllık belirli bir cüro yapmayan firmalara web poss vermemektedir veya verse dahi arada büyük bir firmanın kefaleti ile olmaktadır. Resmi olarak 6 aydır yayında olan bir firmayız ve bu alnada herhangi bir torpilimiz olmadığı için web poss alamıyoruz, bundan dolayı web poss kullanamamaktayız.

-- Birde çok yakında sitemiz üzerinden domain işlemlerinizi 10 ytl ye ve tüm domain işlemlerinizi online olarak yapabileceğiniz bir panel üzerinde çalışmaktayız. Bunuda burdan duyurmak istedim.

-- Herkesi deneme paketimizi kullanmaya bekliyoruz.

İyi akşamlar