evet benım çift üyelikten banlanmıstım ne var bunda anlamıyorum neden benı dışlıyorsunuz size kalmadı benı eleştirmek adminler ve görevliler var onlarca kişi ile iş yaptım 2 olaydan dolayı adımız cıktı bu kadarmı kolay geliyo size adam karalamak anlamıyorum sizi inanın anlaorum helede mesut senı başkasına bana - itrader attırıyosun sonra msnde bana başka konusuyosun burda dolandırıcıdır kendısı dıyosun kalıbınızın adamı olun alnımızın teri ile iş yapıyoz istersenız size iş yaptıklarımı ve referanslarımı atayım ve anlayın ne kadar calıştıgımı ve güvenımı sadece 2 işten adım cıktı
1..kartal arkadaşım yalanla sucladı benı sonra yalan söyledigi meydana cıktı benım adımı cıkardı ne özürdiledi ne bi slm verdı
2,,,,son olay gökhan kardeısn 350 postunu vardı 240 ını attım gerisini atamadım ailevvi ve saglık durumlarından dolayı
şimdi neden bu kadar bunları büyüttügünüzü yazın buraya 10 larca kişi buraya mesja yazıyo 10 larca mesaj yazan kişilerin 9 u benı tanımıyor bilip bilmedne yazıyor
the_roting senıde anlamıs deiglim (mesut) adam gibi adam sözünde durur msnde başka konusup benden iş yapmamı istiyosun burda benım adımda *********** dıyosun yazık olum sana yazık
tmm bundan sonra güvenen güvenır benı herkes kendı bilir abi adam akıllı post atıyoruz allnımızın teri ile
saygılarımlaaaaaa......