Ben demiştim değil mi? Bu bölüm "aksiyon" beklemeyin, bu bölüm "gelişme" bölümü olacak, giriş-gelişme-sonuç misali sonuç bir sonraki bölümde olacak diye belirtmiştim. Tüyo falan da almadıydım. Fragman bize bunun olacağını zaten anlatıyordu. Bir şekilde fitilin ateşlenmesi lazımdı ve bu bölümde bu oldu. Sevilmeyen karakter Ahu Toros ve amcası yolcu edildi, Jülide Toros ise yoğun bakımda. Jülide'nin "ötmesiyle" o olaylarla ilgili gerçekler ortaya çıkacak, Ahu'nun bu şekilde öldürülmesiyle Polat, Muro'dan çok sağlam bir şekilde intikam olacak, Hakan - Büyük İskender - Yeni İstihbarat Başkanı takımı ve Kare As hesabı zamanla kesilecek ayrı bir takım olacak. Asıl heyecan, asıl hareket bundan sonra başlıyor, söylemedi demeyin.

Muro - Çeto ve Muro - Bulut replikleri her zamanki gibi harikaydı. Nevzat'ın doktor Kerem'e yapacağı "kıyak" da güzel bi' reklam malzemesiydi, resmen sanal reklam uyguladılar. Doktorun "tüm insanlığa ulaştırmak istediği" şarkılarını merakla bekliyorum, bakalım bu mevzunun altından ne çıkacak? Gönül - Hikmet ikilisine kayınbiraderin katılması güzel oldu, o mevzu da yakın zamanda çözüme kavuşacakmış gibi gözüküyor.