arkadaşlar 2400 adet wordpress temasını sizler için paylaşmak istedim.normalde bunu başka bir arkadaş tek linkden verdi ama gelmesi 8 saati buldu.bende bitirdikten sonra gelen dosyayı olduğu gibi rapidshare.com a sizler için 3 parça attım.isteyen linkleri sitelerinde veya başka sitelerde paylaşabilir,upload eden benim nasıl olsa.
hangi temalar var felan gibi sorular soracağınızı zannetmiyorum çünkü 2400 tema.dosyaları indirdikten sonra açınız,1 adet rar çıkcak.orada bir site ismi yazıyor ama gerçekten alakam yok,silmek için tekrar rarladım,o boyutu yakalayamadım.
aradığımız birçok tema bulunmakta,hepsine bakmak mümkün olmadı ama baktıklarımın hepsinde önizleme resimlerini koymuşlar.dosyayı açınca (2. rardan) 600mb a yakın bir boyut oluyor ama adam 260mb a sığıdırmış.uzun lafın kısası buyrun linkler:

RapidShare: 1-Click Webhosting

şifresizdir

sorun olursa yazınız,eğer mümkünse konunun sabitlenmesini rica ediyorum,herkese güzel bir paylaşım olmuştur inşallah.
linklerin silinmesi için herhangi bir sorun yok ama olurda silinirse yine upload ederim merak etmeyiniz

Not: teşekkür etmeyi veya rep vermeyi unutmayınız