arkadaşlar merhabalar 2006 yılında amatör bir ruhla başladım web işine. web nedir hosting nedir bunları yavaş yavaş öğrenirken, kimi zaman birilerinin bilgisizliğimizi kullanması, kimi zaman da bizim ucuz ürüne yönelmemiz nedeni ile 2 yılda 4-5 kere hosting, aynı hostinglerde de hakeza sayısız dns nolarını değiştirmek zorunda kaldım.

Geçen sene bir adım ileri giderek, reseller satın aldım. Fakat, yine makus talihim diyeyim, yer yer sayfa görüntülenemiyor uyarıları gelmekte. Servera erişim yok, Reseller sağlayıcımla görüştüğümde ise yok kablo yeniledik, yok dns değiştirdik, son olarak da 3 gündür saat 20:30-21:00 arası erişim durmakta, ta ki reseller sağlayıcı serverin bulunduğu dükkana gidecek de sabah sorunu halledecek. ups hattının elektriği kestiğine dair mazeretler gelmekte son 3 gündür.

Şimdi r10.net ten reseller aramaktayım, ama korkuyorum işte, bu iş beni hem ekonomik hem de moral olarak zorlamakta. Yani çabam, dürüstce birinin çıkıp, kardeşim ben sana reseller veririm ve erişim sorunun da olmaz demesini bulmak; ama inanın inancım da kalmadı bu işte.

Google da hali ile kontör hesabı saat 21:00' den sonra açılmayan siteye de o kadar değer veriyor.

Ne dersiniz arkadaşlar, ne yapayım, bana yol gösterin. Nasıl olacak bu iş? Nasıl tekrar güvenecem bu hosting işi ile uğraşan kişilere.

bana lazım olan 500 mb alan, 50 gb trafik, türkçe panel, asp yi çalıştıran işletim sistemi, domain ve subdomain sınırlaması olmayacak (o sınır zaten kendi kendine oluşuyor zamanla) ve en önemlisi de DÜRÜST, serverine GÜVENEN, esnaf ağzı ile hallederiz kardeşim demeyecek birini arıyorum. Var mı aranızda böyle nadide kişilikler