Axi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10.net hiçbir ticari işleme karışmaz ve ilgilendirmez. gibi tabir duydum yanlış hatırlamıyosan yetkili birkişiden .yani doğal olarak r10 karışmaması normal çünkü üstüne bir yük alırsa o yükün altında kalkamazsa çok kötü taşlamalar olcagına eminim
Öyle bir yüke girsin demiyoruz zaten. Ama yorumlar arasında çok saçmalayarak dolandırılmak istemiyorsa alışveriş yapmasın, dikkatli olsun gibi şeyler diyenler var bu "ölmek istemiyorsan yaşama" demek gibi bişey herkesin ticareti tanındık kişiler üzerine olmuyor! biz bunu yapmak zorundayız tabiki r10'u bağlamaz hukuki ve etik olarak ama r10 yönetimide site içinde olan olumsuzluklardan elbetki rahatsızdır ve sitenin kalitesini arttırmak istiyorlardır. Bizlerde r10'da ticaret yapan kişiler olarak kalitenin artması için önerilerde bulunuyoruz. Dolandırmak isteyen herşekilde dolandırır ama r10'a polis niyetinde, hakim niyetinde moderatörler alınırsa belki bir ölçüde rahatlama olabilir.

Bir sürü moderatör var bu konu siyasi , bu konu şöyle böyle diyerek gereksiz yere konu kitleyen, bunlarada vakit ayırılsa hatta bunlarla ilgili yönetici alınırsa rahatlama olabilir ama dediğiniz gibi r10 hiç bir şekilde yükümlü olmaz herkes yine kendi güvenliğinden sorumlu olur

Gerçi ben hiç dolandırılmadım Allah korusun tabide yinede r10 gibi bir ortamın kalitesinin düşmesini istemeyiz...