Arkadaşım Sen iLk önce bizi sahtekarlıkla Şuçlayacagına Kendi yaptıklarına Bakacaksın. Evet arkadaşlar Siz Siz oLun Bu Hersohbet.Com sitesi sahibine Tasarım yaptırmayın bu adam dolandırıcının önde gidenidir msn adresi
byozgur@mynet.com bu adama olurda Sohbet sitesi tasarımı yaptırırsanız ve Sizin siteniz Bu adamın kendi sitesinden daha iyi durumdaysa o zaman yandınız demektir Sitenizin içinde spam iframe virüs herşeyi koyar. r10 daki arkadaşlarada çok tşk ederim Bu adamın yapmış oldugu tasarımdaki virüsleri onlar buldular ve bizi bilgilendirdiler Sagolsunlar. Şuanda yayınlanmakta olan MisMekan.Com sitesinin tasarımı Ona ait deildir. Arkadaş googleye Hersohbet yazınca bizim alt sayfamız Zoruna gitmiş Galiba. Hiç Zoruna gitmesin Çünkü sende google MisMekan yazınca diger Siten olan tvsohbet.com` alt sayfasını aramamya soktun Bu işLer böyledir Birader Öyle... devamını Biliyorsun. Tekrar Söylüyorum Webmaster arkadaşlarım Siz Siz oLun Sakın Olaki bu Hersohbet.Com sitesinin Sahibine Tasarım yaptırmayın Ben Ucuz atlattım Sitem kurtuldu Benim Kadar Şanslı oLmayabilirsiniz... SaygılarımLa...