Merhaba arkadaşlar Mismekan.com ve Sohbethos.Com sitesinin sahipleri benim eski arkadaslarım. sitelerini bana yaptırmışlardır ve ödemelerini hergn yalan kelimelerle erteleyerek yapmamıslardır.Msn de konusarak anlastıgımız SakaryaLi (Onur Cihan) isimli şahıs 180ytl için bu yaptıklarını herkesin bilmesini istiyorum. Bu şahıs bir ödeme için bütün numaralarını bana vermekte olup sonradan 180ytl için terbiyesizlik yapmıştır. Hiç Bir webmasterin bu site sahibine yardım etmemesini talep ederim. yaptıgım tasarımların hepsinin orjinali elimde bulunmaktadır. ve bu şahıs terbiyesizlik yapmıstır. Ben Hersohbet.Com sahibiyim. şahıs utanmadan birde benim yaptıklarıma karşılık vemriştir. google de hersohbet yazdıgınızda alt sayfa yapmıstır. hermuhabbet.com sitesi ile yaptıgı bütün tasarımlara karsılık vermekteyim. Bu şahıs'ın bana verdigi telefonları da gösterebilirm. loglar elimdedir.

cep teli: 0535 481 25 05

dükkan teli diye 2 tel verdi : 0212 545 46 26
0212 545 41 85

bu adamın bana verdigi eski ftpleri de buradadır :
sevcancafe1982
Onur:
kullanıcı
Onur:
mismekannet

ftp://mismekan:65151515415@69.59.28.21

ve bütün msn konusmaları bende kayıtlıdır isteyen arkadaslara gösterebilirm. herkesden ricamdır bu arkadaslara yardımcı olmayınız..