Beyler herkez yorum yapmaya çalışmış ama görüyorum ki bilinçsizce.

sweet_boy57 siz hariç.

Bakın daha internet sec. paketinin işlevini bilmiyorsunuz.Daha sonra ram'in şu kadarını kullanıyor falan diyorsunuz.Sorarım size 10 parmağın 10'u bir mi? 10 parmağın işlevi bir mi?

Kaspersky İnternet Security => Anti Virus + Güvenlik koruması bileşenleri bunların tamamını içerir.Şayet internete bağlı bir bilgisayar kullanıyorsanız ve tercihiniz Kaspersky ise internet security paketini tercih ediniz.

dll sizin sorularınıza cevap vereyim.
1) Internet security ile Antivirusu ayni anda kurabilirmiyim? Eğer kuramaz isem hangisi daha güvenli hangisini kurmaliyim.
1'in cevabı: İki ayrı paket kurmayın.Kaspersky İnternet Security 7.x Sürümünü kurun, ayarlarınızı yapın.
2) Ben kaspersky en iyi diye dusunuyorum. Daha guvenlisi varmi varsa ise hangisidir?
2'nin cevabı: %100 koruma sağlayan bir güvenlik yazılımı olamaz.Unutmayın bir virus çıkar bikaç saat sonra (en erken) anti-virus yayınlanır.Bu konuda kaspersky çok hızlıdır.
3) Ben keylogger yedigimde pc'de antivir kuruluydu. Free versionu. Bu saniyorum pek bir is yapmiyor?
3'ün Cevabı: Benim şahsi görüşümdür, ucuz etin yahnisi nasıl iyi olmazsa ücretsiz şeylerde o derecedir.

Son olarak makinana virüs girmesin diyorsan 2 faktörü unutma.
1- Bilinçli kullanıcı ol
2- Düzenli güncellenen bir güvenlik yazılımı kullan.