webthese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci sorundan başlayayım domatessuyu, Wordpress 2.3.x sürümlerde zaten ekstra Simple Tagging eklentisi kurmana gerek yok zaten o etiketleme sistemi Wordpress içinde "default" olarak geliyor. Senin yapman gereken tek şey yeni wordpress sürümlerine uygun bir tema bulmak ve kullanmak. Eklentiyi kurayım düzenleyim falan filan uğraşman gerekmiyor.
İlk soruna gelince adsense reklam kodların elindeyse temanın index.php dosyasında doğru yere yerleştirerek reklamı bahsettiğin sitedeki gibi gösterebilirsin. Bunu yapmak için wordpress yazılarının olduğu döngüde kodu hemen döngü başlangıcına koyman yeterli olur. Ancak o zaman bu döngü sadece 3 gönderide gösterilir. Çünkü adsense 3 reklama izin veriyor. Yani kalan 7 gönderide (anasayfada 10 gönderi gösterdiğini düşünüyorum) o alan boş kalacaktır veya resim bir reklam varsa görüntülenmeyen resim olarak geçecektir. Örnek için benim siteme bakabilirsin.
İnşallah faydalı olmuştur.
1.sorumla ilgili; yazının sağına ve soluna istiyorum yoksa sitemde dediğin gibi yayınlıyorum.
2.sorumla ilgili; dediğin doğru ancak benim temam simple tag uyumlu 2.3.x yüklediğimde tag zaten var biliyorum ancak benim temamda görsel açıdan bozulmalar oluyor hatalar çok veriyor. Birazcıkta temayı sıfırdan editlemeye üşeniyorum. Simple tag 2.3.x çalışanı varmı yada kullanan varmı onu merak ediyorum varsa versiyonunu yada adresini alırsam sevinirim. En son duyduğum simple tag yapımcısı desteğini çekmişti ama bana lazım...