Merhaba arkadaslar

bugunlerde link borsasında bazı olaylar canımı sıktıgı için bu yazıyı yazmak zorunda kaldım
bazı arkadaslarımız link satışı yapıyor ve satılan linkleri sitelerinden kaldiriyor.. veya
linkleri ucuz ucuz satıp daha sonra sitelerini başka birine sattıkları zaman hem linkten hemde
site satişindan aldıkları paralar.. bilmiyorum insan kandırmak dolandırmak bazıları için sanki bir
meslek haline gelmiş.. her piyasa da oldugu gibi dogal olarak bizim piyasanında dolandırıcıları oluyor
ama bu gibi adamların bu forumlarda barındırılması bu forumların ismini kullanarak buralarda
şerefsizlik yapmaları hiç hoş birsey degil. inanın artık kime güvenecegimizi şaşirdik. adamın itaderine
bakıyorsun maşallah her alan memnun ama yaptıgı işe bakıyon süre dolmadan link kaldirmak, link sattıktan sonra
siteyi satmak ve sattıgı kişiye bunu bildirmemek.. artık o kadar cogaldilarki bu sahtekarlar açıkcası ne yapacagımı
şaşirdim.. ne yapalim yaw bi Link satiş sözleşmesimi yapalim. verilen para önemli degil ama insanın enayi yerine
konmasi adama koyuyor.. bazı nedenlerden dolayı linkleri kontrol etmemiştim.. dün bi kontrol edeyim dedim
leadri nickli arkadasin sitesinden link almiştim.. bu arkadasda siteyi forumda maybe1day nickli arkadasa satmiş
ve dogal olarak daha bir ay olmadan kalkan 6 süreli alınan bir link.. adama almadan öncede diyorum
bak arkadas uzun süreli alıyorum linklerim kalkmaz mi? siteyi satarsan vs.. yok siteyi satsam da
linkiniz kalır. neyse adam satmiş sattigi arkadas a da 10 şubatta süreleri dolacak demiş.. bu arkadasa
msj attim cevap yok. msn si kapali. neyse başka bir arkadas daha var onun nickini vermeyecem çünkü daha
ulaşamadim. oda aynı şekilde linklerin süresi dolmadan kaldirmiş..

bu tür olayların önüne geçmenin yolu yok elbette. açıkcasi kime güvenecegimizi şaşirdik artık