trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iplerin SH'a ait olması aynı alt yapı olduğunun bir belgesi değildir... Bir çok datacenterın ttnet'in verdiği ipleri kullandığını görüyorsunuz bunlar aynımı?
Mars Telekom, SH'dan tamamiyle farklıdır...
Teknik Olarak Demekki Yarım Bilgiye sahibim

Birçok datacenterin ttnet in ipleri kullandığını görüyorum bunun sebebininde bu adreslerin anonslarının ttnetde bulunduğunu bu nedenle hat kiraladığı firmalara bu ipleri route edebildiklerini düşünmüştüm.

Sadecehosting tarafından kullanılan /19 bloğun Mars tarafından kullanılabileceğini bilmiyordum özür dilerim...

snackers ; benim delikanlılığımı sorgulamak size düşmez.Kim olduğum belli.Ben bir soru sordum parladınız..Bir Yerlerde Yaranız olduğunu düşünmemek elde değil.Sizi Tanımam Etmem Ancak Benim Açımdan görüldüğü kadarıyla dürüst bir satıcı olarak gözükmüyorsunuz.Beni Ya Yanlış Anladınız Ya Ben Yanlış Yazdım Kullandığınız Router Beni ilgilendirmiyor.EK:Eyer Kim Olduğumu Merak Ediyorsanız Görüşmek isterseniz.MSN Adresimi özel mesaj olarak gönderiyorum.

roots ; Evimde dahi Mikrotik kullanıyorum..Mikrotik konusunda sıkıntım olsa teklan üzerinden hizmet almayı düşünmezdim muhtemelen