Başlıktan da anladıgınız gibi herkes şimdi dolandırdı dicek.Ki bu saatten sonra kendimi savunmuyorum fakat benimde açıklık getirmek istediğim noktalar var.
Şimd bazı arkadaşlarımız diyoki Olcay domainler üzerine yattı.
Benim Rambilisim'dem aldıgım domain bayiiliğinde sadece 8 adet domain tescil edildi.Geriye kalan bütün domainler Asusweb tarafından tescıl edildi.Zaten bunu whois cektıgınızde de gorursunuz.
Diyosunuzki ee niye vermiyosun domain panellerini?
paneller bende değil ve hiç olmadı o 8 domain dışında.Bunu size o domainleri tescil ederkende söyledim.
Şimdide diceksinizki o zaman niye nameserverlerımız yönlendırılmıyor?
AsusWeb'e domain panelleriyle ilgili ilk mailimi aylar öncesinde açtım.
Daha öncede dile getirdim askerliğim var dedim ben gittiğimde insanlar işlerini yapsınlar dedim.
Mustafa dediki bana domainleri devrederiz sorun olmaz Olcay dedi tmm dedim.
2-3 gün sonra unutuldu devamlı konusunu açtım Mustafa'ya ama hep o konuyu actıgımda bı problem oldu acil cıkması gerekti.
işlemi gerçekleştirilen sadece 2 tane domain var onlarda usersohbet ve mecnunsun isimli domaşnler ( uzantılarını vermiyorum çunku cıkıcak bırısı reklam dıcek )
geriye kalan 20 küsürü aşkın domain hala sahıplerıne devredılmeyi yada nameserver adreslerının degıstırılmesını beklıyor.
Sonra şu ödemesini yapmış ama domaini tescil edilmemiş bi arkadaşımız var o kişi tamamen haklıdır ki bütün sucta bende.
O kişiye domain tescil ucretını yatırması için Mustafa'nın hesab bılgılerını verdım o zaman bizde domaın bayıılıgı yoktu.
Adam parasını yatırdı bana geldı ödedim dedi.
Tamam dedim. Mustafa'ya mail attım 20 ytl yatırıldıgını ve onunla domain tescil edıcegımızı söyledım.Ödemenın geldıgını dogrulayan bı mail attı bana ve domaın tescıl bılgılerını istedi.
Bilgileri maille gönderdim ama sonra o gunden berı hıc bı sekılde o domaın için işlem yapılmadı.
En sonkı tartısmamızda konusunu açtım senın bana borcun vardı onun yerıne saydık dedi. ( borcum olsa msn iletilerinde 6 günlük bakıyeden bahsetmez )
Bunların ustunede sunucular kapanınca o domain öyle arada kaynadı.
Yedeklere gelince hepımız ıyı bılıyoruz günlerce burda yedeklerımızı kurtarmak ıcın bekledık hep bı haber bekledık acıldı acılıcakmı sunucularımız dıye.
Yedeklerle ilgi Mustafa'yla olan konusmam.Eğer tek virgülüne dokunduysam Allah bana bu yazının sonunu getirmeyi nasip etmesin
(17:05) ' AsusWeb /: yedeklerini al sunucuyu kapatıyorum. 6 günlük kalan bakiyeyide vereceğin hesaba gönderirim
(17:05) ©
www.AlmirHost.N: oke
(17:07) ©
www.AlmirHost.N: yedeklerı nerden alıcam?
(17:07) ©
www.AlmirHost.N: malesef hala hıc bıyere erişim yok
(17:07) ' AsusWeb /: öyle mi
(17:07) ' AsusWeb /: ok ben link vereceğim
(17:24) ©
www.AlmirHost.N: oke beklıyorum
Günlerce msnde olmayan insan gelip bana bu yazıyı yazdı selam dahi vermeden.
2.ci gelişi
(17:55) ©
www.AlmirHost.N: daha beklıcekmıyım Mustafa Bey?
(17:57) ' AsusWeb /: evet yedek alıyoruz şu an
(17:57) ©
www.AlmirHost.N: oke.
saat farklarına dikkat edin.
(18:31) ©
www.AlmirHost.N: isterseniz vps yı acın yarım saat ıcınde whmden tumunun yedegını cekebılırım?
(23:45) ' AsusWeb /: Merhaba Olcay bey
(23:45) ©
www.AlmirHost.N: merhaba
(23:45) ' AsusWeb /: forumda yazdığınız tehtidleri görmek istiyoruz bu yüzden tarafınıza yedek vermeyi planlamıyoruz.
bundan sonraki cumlelerın bı kısmında küfür bulunmakta o yuzden kopyalamıyorum ama ısteyen olursa screen alır öyle yayınlarım ( küfrüde ben etmedim )
Neticeye gelelim.Gece saat 1 civarlarında Mustafa msn'e geldi dediki sunucu sabah 6'ya kadar açık yedeklerını alabılırsın dedi.
(01:50) ©
www.AlmirHost.N: mustafa abı ozur dılerım msn kapalıydı sunucu acılmıs fark ettım sımdı yedeklerı cekıyorum
(01:50) ' AsusWeb /: gerek yok ben link vereceğim sana
(01:50) ' AsusWeb /: full yedek tek dosya
(01:50) ' AsusWeb /: sen onu wget yaparsın
(01:50) ©
www.AlmirHost.N: öle yapma abı böe whmden whmeye cekıcem
(01:51) ' AsusWeb /: peki
(01:51) ' AsusWeb /: ne zaman biter sence?
(01:51) ©
www.AlmirHost.N: yarım saat yada 45 dakıka kadar acık kalsın abı
www.AlmirHost.N: en fazla 1 saat surer
(01:51) ' AsusWeb /: ok
www.AlmirHost.N: heme baslıorum
(01:51) ' AsusWeb /: sabah 6a kadar açık sanırım sunucu
ben bu gece sabaha karsı 5 bucuga kadar yedek aldım ve hıc uyku uyumadan istanbul'a gittim ( kişisel işlerim dolayısıyla ).Banane dıyebılırdım.Eger yedeklerınıze önem vermıyor olsaydım yatıp uyuyabilirdim.
Sonra istanbul dönüşü Almirhost'taki hesapları Detayshell'in sunucularına tasıdık.Yine hepsını whmden whmye taşıdık.
Aktarım surerken isimtescildeki almirhost.com ve net'i Detayshell'in paneline aktardım.Sonra siteye geçici bi index koyarak devirden bahsettik.
Sözde anlaşmamız, Aylık musterılerım yıne detayshelle her ay ödeme günlerinde ödemelerını yaparak devam edıceklerdı.Yıllık ödeme yapan musterılerım ise ödeme günlerının sonuna kadar detayshellde barınıcaklardı.
Ama bana yıllık ödeme yapan musterılerden bazıları detayshelle gıdıp durumu sorduklarında tekrar ödeme istenmiş onlardan ve detayshellın hostıng & reseller fıyatlarına göre ıstenmıs yanı benım sattıgım paraya görede değil.
Aylık ödeyenlere ise artık bu fıyattan alıcaksınız denmiş.Haliyle kımse kabul etmiyo.
benimde hatam var.Tuttum neüdü belirsiz insanlara sunucuyu verdim ki en buyuk hata orda 2.cisi asusweb gibi dışardan iyi ama aslında en aşagılık olan bi firmadan sunucu almam ve o sunucudan size hızmet saglamam.
Herşeyin bedelini benim ödememi bekleyemezsiniz.Benim elimde bi imkan varda ben kullanmıyorum değil.Benim elimde bi fırsat varda ben degerlendırmıyorum değil.
Şimdi eminimki bu yazıları asusweb okuduktan sonra o domainleri hiç vermicek.Dediğim gibi benim bu saatten sonra kaybedicek bişeyim yok ama olan ben ve benımle beraber olanlara oldu.
sormak istediğiniz bişey varsa elbette sorabilirsiniz bikaç gün daha sizlere cevap yazabilicem.