RAMBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir datacenter sana ne desteği verebilir ki hocam, gelip size script kurmaz, sadece donanımsal arızada destek verir, kaldı ki netdirekt ne kesinti yaşatıyor, ne donanımsal arıza gördüm ben hetzner ile çalışmadım, fakat o da netdirekt kadar hızlı ve uptime konusunda kalite ise o tarafa doğru bir kayma olabilir, fakat linux'da centos 4.5 seçenekleri yok cpanel seçenekleri yokmuş bunlar benim açımdan en büyük 2 eksi
tabi birader sende haklısın script konusunda yani ben gidip hosting satmayacağım için bana iyi geldi biliyonmu tek domain kullanacam destek burda r10dada bir sürü arkadaş var sağolsun parasını verdiğinde herkes yapar hardwer vermesi yeterli saten

şimdi arkadaım uzun süreli projesi olanlar için 30€ gibi bi fark çok büyük miktar 1 yılda 360€ yapar sonra

centos falan işletim sistemini incelemedim bilmiyorum ama bi kaç server parçası var bildiğim kadarıyla servere yeni işletim sistemi kurup ayaryapmak için falan 360€ hem o kartı alırım hemde istediğim işletim sistemie kurarım hemde cpanel kiralarım dediğim gibi benim satma gibi bi işim yok sadece akıllıtv yada izledene com gibi sitelere kafa tutacak bi kaç tane server kiralamak ve video upload falan yapamak belki netdirek inde başka iyylikleride vardır ama fark burda işte denemekte fayda var