KorsanEkrem Blog Scripti {Beta} Büyük Emekler Sonucu Yazdığım Blog Scriptinin Birkaç Özelliği Olmadan Burada Yayınlamak İstedim. İlgi Görürse Eksilttiğim Özellikleri ve Aklımda Birkaç Özellik Var Scripti Bitmek Üzere Onları Da Eklicem.
Özellikler
-Normalde 9 Dil Desteği Var Ama Betada Türkçe ve İngilizce.
-Gelişmiş Yönetim Paneli (Bir İki Özellik Kısıtladım.)
-Konu Ekleme/Düzenleme/Silme
-Sayfa Ekleme/Düzenleme/Silme
-Konu ve Sayfa Eklerken TinyMCE WYSIWYG Kullanımı
-Etiket Sistemi
-Kategori
-Aylara ve Yıllara Göre Arşivleme
-Yazara, Kelimeye ve Etikete Göre Arama
-Modül Scripti(Sağ Menüdeki Herşey Yönetim Panelinden Eklenebilir, Kaldırılabilri ve İstenilen Sıraya Konulabilir)
*Profil Modülü
*Kategori Modülü
*En Çok Okunan Yazılar Modülü
*Sayfalar Modülü
*Arşiv Modülü
*Diğer Modülü(RSS İconu, Beni Ekle ve Add This Gibi Butonlar)

-Daha İyi Bir Görsel Hizmet Sunabilmek İçin WP'in SALMON Temasını Kullandım. Çalıntı Değildir Copyright yazısında WP'de sahibi ile ilgili olan bütün bağlantılar aynen bulunmaktadır.
-Ayrıca Bloga İstediğiniz Dili Rahatlıkla Ekleyebilir ve Hâli Hazırda Bulunan Dilleri Rahatlıkla Düzenleyebilirsiniz. Çünkü her bir dil için bir tek asp dosyası vardır ve bütün kelimeler,cümleler bunun içindedir
-Bağlantılar Modülü
-Konulara Yorum Yazabilme
-Yorumlar Admin Panelinden Düzenlenebilir
-Son Eklenenler Listesi
-Son Yorumlananlar Listesi
-Ayrıca Son Eklenenler ve En Çok Okunanlar Listelerinde Listenecek Konu Sayısı Admin Panelinden Düzenlenebilir
-Gelişmiş Sayfalama
-Bir sayfada kaç konu listeleneceğini Yönetim Panelinden Düzenleyebiliriniz. -Değiştirilebilir Site Başlığı
-Değiştirilebilir Copyright Yazısı
-Betada 1 Admin Desteği Vardır.
-KURULUM Sayfası
Not:INC/GENEL.ASP'den META TAGLARINI KENDİNİZE GÖRE DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ.
Beğenilirse HTML Modülü, Mail Listesi, SEO, SiteMapvb. bir çok eklenti gelecektir...
BU SCRİPT TAMAMEN KORSANEKREM(EKREM BÜYÜKKAYA) TARAFINDAN YAPILMIŞ OLUP KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR. LÜTFEN EMEĞE SAYGI GÖSTERGESİ OLARAK SİTENİN ALTINDA SİZİN COPYRIGHT YAZISININ ALTINDA BULUNAN YAZIYI KALDIRMAYALIM!
KURULUM:SETUP.ASP'den kurulum yapın INC/AYAR.ASP'den DB Yolunu Kendinize Göre Değiştirin. Site URL'sini Doğru Girin