Serqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ekinnetworks, bilmediğin konularda çok fazla konuşuyorsun. Ne demişler gözünüzle görmediğiniz birşeye inanmayım.
dün diyordun Nixcon TürkTelekomdan değil Ripe' den hat alıyor bugün bunu diyorsun.
Lütfen birşeyleri bilerek yorum yapalım. Gelişi güzel yazı olsun diye yazmayalım.
Birde hosting sağlayıcısı olacaksınız. biraz araştırma yapalım ve ilerde ben bunu söylüyorum ama birisi gelipte ya aksini söylerse banada ispat durumu düşerse diye düşünüp ona göre yazmak lazım.
(İlgili firmayı tanımıyorum. Kanıt olmadan bu tür suçlamalar kimseye yakışmıyor.)
Saygılar.
@Serqan ;

RIPE'ın daha önce IP'lerini kullandım halen kullanmaktayım.İnternet sağlayıcısı olarak biliyordum. RIPE'ın ıp sağlayıcısı olduğunu açıkçası bilmiyordum öğrenmek nasip olmadı belkide.

"İlgili firmayı tanımıyorum. Kanıt olmadan bu tür suçlamalar kimseye yakışmıyor."

Madem yakıştırmalara önem veriyorsunuz tamam zayıf yanım oldu özel mesajla veya forumda cevap olarak verilebilirdiniz.Farklı konularda bunu ALAY eder gibi yazmak sizede yakışmıyor.

Forum konu başlatan arkadaştan özür diliyorum. Yukarıda post'tada belirttim. Daha önce forumun diğer bir başlıkta Plesk panel'in ücretsiz olma açıklamaları yapıldı.Ben buna dayanarak biraz da araştırarak mesajı ilettim. Belki de yanlış bir dilde belirttim.Diğer arkadaşlardanda özür dilerim.

Sercan GÜLER