Merhabalar Üniversite ögrencisiyim Ve Malum Oldukca Bos Zamanım Var..uzun Zamandır Bi Odev-tez sitesi acmayı planlıyordum artık sıkıntıdan hemen baslamam gerektıgı kanısına vardım..hazır scrıptlerle bu yola cıkak ıstemıyorum..
scriptte aradıgım ozellıkler...
PHP full seolu(server windows seo calısırmı calısmazmı bılmıyorum olursa super olur)
Yeni Eklenen odevler(son 7 odev//yada tasarım yapan arkadasa bırakıyorum son 5te olabılır gorunum acısından)
en cok indirilen odevler(son 5-7 odev)
en cok aranan ödevler(son 5-7 odev)
Rastgele Odevler(son 5-7 odev)
Bugune KAdar Toplam Ziyaretci:
Online Kullanıcı
Toplam X Kategoride Y Odev Bulunmaktadır Tarzında Bi Sayac
Odevin bulundugu kategoride duzenlı sekılde odev sıralamaları
odevı ındırmek ıcın tıklandıgında gelen yenı ekranda Bir Tablo İcerisinde;
odev adi:
odev boyutu:
Dosya Turu:
Sayfa Sayısı:
Eklenme Tarihi
Sifre:
Kısaca Odevin ozeti:
Suanda Kadar İndirilme Sayisi:
gibi Odev Hakkında bilgilerin yer aldıgı bır bılgı kutusu
tasarımcının uygun gordugu yerlere reklam alanları 468*60 v.s
odevı ındırmek ıcın lınke tıklandıgında bır popup penceresi acılsın sonra popupun altında ve ustunde 468*60 reklamlar olsun ortada ise reklamlara tıklamadan downloada baslayamassınız tarzında bı yazı olsun ve kullanıcı reklama tıklayınca downlaod otomatık baslasın..
odev bılgı kutusunun bulundugu bolumde sayfa altına yakın yerlerde yada tsarımcının uygun gordugu yerde kırık lınk bıldır arkdasına gonder ozellıklerı ayrıca anahtar kelimeler kısmı
İletişim bölümü ve bir iletişim formu
site haritasi
odev sitesinde tasrımcının uygun gordugu yerlerde abartı olamaycak sekılde reklam alanları bulunsun.
footerda dost siteler bolumu olsun ve ben bu bolume panelımden ekle kaldır yapabıleyım
panelden kategorılere ekle kaldır yapabıleyım odev ekleme bolumu panelde kullanıslı bır sekılde olsun..
panelden odevı upload etme ımkanım olsun..
Arama bolumu(hem kategorileri hem kategori baslıklarını hemde dersın kısa acıklamasında arama yapsın)
uyelık olmayacak..
vıp uyelık platinum uyelık ıstemıyorum..gelen ıstedıgını bulunca ındırecek ve gıdecek..
siteye odev gonder tarzında ozellıkte ıstemıyorum benım sıteye koydugum odevden baska odev olmayacak
aklıma gelenler bunlar..tek rıcam tasarımı yapan arkadasın kendı ısını yapıyormus gıbı davranıp ısteklerımde hosuna gıtmeyen abes kactıgına ınandıgı yerlerı bana soylemesı ve ortak bır karara varmamız..unuttugum yerlerı bana sorarak fıkrımı alması ve gene ortak karar sonucunda ıse devam etmesi..
Simdi Arkadslar bu İsteklerim Dogrutusunda Boyle Bir Odev Sitesini bana uygun bı sekılde kaca yaparsınız..ortak bı yol bulalaım ve uzun zamandır pesine dustugum su odev sıtesını yayına sokayım.
Teklifleriniz nelerdir bana uygun bır fıyat verirmisiniz?.İşin Hakkı Gercekte Neyse O..
Saygılar...
Not:teklifleriniz msn uzerınden yada pm yoluyla olursa ıyı olur konuda teklıf verdıgınızde bıldırırsenız sevınırım..