iyi de arkadaslar şimdi neden bu kadar gereksiz bir şey yazılmıs onu anlamıs değilim domain parasının gönderilmeme sebepleri zaten ö.m ile arkadasa iletilmiştir. ve arkadas domaini sözde benim panele tam olarak atmıstı bakın sözde diyorum
işlerimin olmasından dolayı gönderme biraz gecikti ve dedim ki arkadasa bak sana 2 3 domain regleyim bankaya cıkamıyorum ve sanal kartım yok arkadas nasıl aldıysa geri bana göndermiş olduğu domaini almıs kendi paneline yine Yani demek ki parayı müsait oluo gönderseymişim arkadas domainin üzerinede yatacaktı. sonra ö.m ile yine konustuk ve şehir dısında olduğunu söyledi Buraya yazacağına ö.m atıp bana deseki kardeşim ben döndüm bilgin olsun bende derim ki tamam sana yarın öğlen parayı cok acil olarak atıyorum derdim ki yarın atayım parayı ama Şunu iyi anlamadım (: panelime gönderdiğin domaini geri neden alıyorsun ? yada nasıl aldın ne yalan atarak aldırdın diyim yada sonrada utanmadan ö.m okuyarak gelip burada adamı sahtekar yerine koyuyorsun haksız durumda olduğumu biliyorum gönderemedim sebepleri söyledim de 15 ytl için bu kadar milletin arkamdan konusturacağımı düşünmeniz cok büyük hatadır. neyse yarın buraya koyarım havale dekontunu.