Nixcon'un sorunlu bir servis sağlayıcı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yaşadıkları sorunlar, ucuz olmaları sonucu aldıkları talebi planlayamamış olmalarından kaynaklanıyor bence. Örnek vermek gerekirse, IP dağılımlarını daha esnek yapabilmek için farklı bir sistem kullanıyorlar. Yani ip adresini ağ geçidi vermeden kullanabiliyorsunuz. Ama bu network cihazlarına ek yük getirmenin yanında networkte segmentasyonu ve vlan kullanımını imkansız hale getiriyor. Benim işime geliyor ama her nimetin külfeti var dersek tam uyar sanırım. Tahminmce yaşadıkları teknik sorunların kaynağı bu.
Bir diğer sorun ise bence müşteri hizmetleri. Yani insanlara sorunlarla ilgili samimi bilgi verme konusunda eksikler. Biz bile (sanırım en büyük müşterilerinden biriyiz) bilgi alabilmekte sorun yaşayabiliyoruz. Hizmet konusunda da katılar denebilir. Sanırım insanların bizim Nixcon ile çalıştığımızı bilerek yine de bizden hizmet almaları sanırım bundan. Nixcon bize dahil formatı 25 lira diyor. Biz ise halen para almıyoruz (sanırım

Osman'a sormak gerek ). Ücretsiz kvm sağlıyoruz, ücretsiz panel verebiliyoruz v.s.
Gelelim asıl mevzuya. Neden ucuz. Bence o konuda kimse bir sihir aramasın arka planda. Ucuza alıyorlardır, hesaplarını iyi yapıyorlardır ki bu kadar ucuza veriyorlardır. Ayrıca kabul edelim ki fiyat performans orantısı diye birşey var. Meseleyi ucuzluktan ziyade bu açıdan incelemek lazım.
Volkan
Tüm mesajları okudum, neden ucuz sorusunun tek cevabını 1 kişi verdi
6-7 ay sonra neden ucuz olduğunu zaten anlarsınız yada o zaman bende söylerim

Yok yabancı şirket yok yurtdışı vs gbi bir sürü polemik olması doğal ripe'ın kaliteli hat sattığını bile söylediklerine göre bunların çok daha fazlasını duymak normal.
Bırakın kim nasıl mal ediyorsa etsin. onun bunun nasıl para kazandıgını düşünmektense oturup siz bu durumdan nasıl faydalanabilirsiniz bunu düşünün derim.