bowfinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben botu anlayamadım?? direk kendi onlarca oyun çekmiyor mu biz tek tek oyun url sini mi girmemiz gerekiyor ?
sendbox a düşmemesi için içerisinde hazır linkli oyunlu yapmadım scripti benim kullandığım hazır otomatik sitelere gidip ekleme yapan botum var ama oyun değil onu diğer oyuncu versiyonlarında düşünüyorum.

bu şekilde olması en sağlıklısı google açısından kendi isteğinize göre oyunların eklenmesi sonuçta fiyatı ucuz 20 kişi alsa kim azimli kim iyi bir oyun sitesi istiyorsa herşey kendi elinde herşeyin hazırını sunmak emek sarfedip bu script üzerinden kazanç elde etmek isteyenlere saygısızlık olur onun için her versiyonda yavaş yavaş tüm özellikler eklenecek kafamdakileri yaptıktan sonra final versiyonunda satın almış olan tüm arkadaşların fikirlerini alarak eksiksiz hale getirip sizlerle paylaşacağım final versiyonunun fiyatı pahalı gelebilir ilk versiyonuyla satın alan arkadaşlar çok ucuza mal etmiş olacaktır oyuncu scriptini ilerleyen günlerde yeniliklerini sizlerle paylaşacağım.