darjeling merhaba oncelıkle turk telekom adsl hattın mevcutsa ıstersen 2048 baglantıya sahıp ol bıraz zor 2048 ıle maksımum 200kb ıle dl edebılırsın upload hızında maxımum 80kbs gecmemekte.dc eve kurulur kurulmaz deyıl paran varsa herseyı yaparsın yanlız okudugum kadarıyla gıdısatta sorun var.

su sekılde bır yol ızlemen senı dogru sonuca goturucektır.
1-Baglı bulundugun en yakın tt merkezıne gıdıp G.SHDSL basvuruda bulunmak gereklıdır.(2k lık 3k lık kullanımın mevcutsa 256 kbs lık bır baglantı alman kafıdır)256 nası yetıcek dersen ghdsl adsl hattı gıbı 2048 baglantıyla mak 80 kb upload yapabılırsın ghdsl ıle 256kbs lık bır baglantı ıle 256kbs upload 256 kbs download yapabılırsın.sana aylık malıyetı 123,32 YTL komık bı rakam
2-baglantı ıslemını tamamladıkdan sonra 150-200 dolar arasında modem fıyatın olucaktır.statık ıp ghdsl ıle UCRETSIZ bır sekılde yapabılırsın.
3-win2003 kurulumunu yaptıkdan sonra Plesk bu adresden ındırerek gereklı kurulumlarını gerceklestırmen gerek dl ıcın burdan Plesk ın lısansına gelınce cracklerı mevcut belırlı bı sure ortalıkda dolasan keylerde yada pachlerle bı nebze ıdare edersenı
4-makınamızın kurulumunu gerceklestırdıkden sonra gereklı ayarlamalrı yaptıkdan sonra sunucumuz hazır kullanıma kolay gelsın
not:ups unutmusun aksaraydan 110 ytl ye 100 amper kamyon akusu alarak 90 dolarda adaptoru 1 pcyı 38 saat ayakta tutarr

1.5 yıl once senın gıbı dusunuyodum eve kurmustum.6 aya yakın kullandım musterı sayın artınca e e olmuyo
resımde goruldugu gıbı 4mb ıle su an upload yapıyorum+sunucuda 128 web stesı var anca metro kurtarırdı benı onuda bana vermedıler