osman adlı üyeden alıntı:
apf'nin antidos modülünü kursana
çok faydasını görürsün
Yok yok aman Osman kalsın o

Yaw zırt bırt benim Forumdaki Yönetcilerim bile banlanıyor, bir sürü üye banlanıyor. Milletin Ip banını açmaktan ad klasörüdeki Ip'leri boşaltmaktan illallah etmiştim. Kurmadım bu sefer, yeni serverimda

Mod_evasive kurdum, zaten en fazla 100 bağlantı yapabiliyor, yani banlanmasa da bi halt edemiyor servera. : )
Ama şöyle bir durum oluyor
netstat -an | grep ":80 "| awk '{print $5}'|cut -d":" -f1 | sort |uniq -c | sort -nr | head -20 | grep -v -E "127.0.0.1|0.0.0.0"
Komutuyla şimdi en çok bağlantı açan 20 IP'yi görüntülüyoruz ya, bazı saldırı yapanlar çıkabiliyor bi bakıyorum 80-90 derken 100 olmuş, ama mod_evasive olduğu için 100'ü aşamıyor.
Yalnız benim merak ettiğim saldırı olmasa bile bir anda 50 bağlantı açan IP'ler var, büyük ihtimal Forumdur diyorum hani 50 çok çok fazla ama yine herhalde olsa olsa Forumda belki açılır bakıyorum, öyle bir IP yok.
Acaba bu kişi bu 50 bağlantıyı hangi sayfalarda yapıyor?
Acaba öyle bi IP'nin hang sayfalarda olduğunu gösteren bi komut varmıdır ki, aslında çok da zor olmasa gerek nasılsa hepsinin logları tutuluyor. Böyle bir komut da varmı acaba, varsa eğer yazarsan çok işime yarayacaktır.