Evet altın nesil kardeşim çok haklı söylüyosun o söylediklerini şuan yapıyorum bitmek üzere yani dinisohbet.com dahil tüm islami sitelerimi yeniliyorum.bu arada o söyledigin dinisohbette benim zaten.İslami kategoride 4 sitem var ama diğer kategorilerdeki sitelerimle ilgilenmekten hepsine tam zaman ayıramadıgım için projeler hep yarım kalıyor.
islamisevgi dahil 12 ye yakın site şablonumu kullanmıştı daha önce hala kullananlar var kanal-7 gibi mesela hala kullanıyor.onlara yeni bi şablon bulacagımı tek tek söyledigim halde değiştirmediler.Bu biraz ahlaka aykırıdır.yorumların için tşkler.
Evet Çok Haklısın Özellikle Dini Siteler Bir Değişime Gitmesi Lazım ve bizler öyle bir içerik sağlamalıyız ki Girecek kişiler tekrar girmek istesin şahsen ben kendi sitemden mutlu deyilim çünkü bu konuda pek deneyimli sayılmam elimden geldiği kadar kendi klasmanımda beraber yolda yürüdüğümüz sitelerden farklı olması için çabalıyor farklı derken şunu kastediyorum içerik deyil tasarım yönünden farklı olması ...
ben içerik olarak bir kaç site takdir ederim islami siteler arasında
Ana Sayfa - İslam www.islamiyet.gen.tr
bu Siteler İçeriği ile tasarımı ile çok güzel yapılmış sitelerdir sahipleri ile bir kaç kez görüşme talebinde bulundum ama pek bi görüşme sağlayamadık... ( Hatta bir kaç kez sizin sitenizede girdim arkadaşlar ile görüştüm fikir alış verişi yaptım)
ve bir çok islami sohbet ve islami site klasmanındaki site sahipleri ile görüşüyorum hala önemli olan fikir alış verişi en büyük eksiğimizde bu aynı yolda yürüyoruz ama aynı yolda yürüdüğümüz arkdaşlarımızı tanımıyoruz
malesef şuanda googlenin sevdigi ve önem verdiği büyük bir islami site yok ben göremiyorum şahsen ama biraz uğraşılıp emek verildiği takdirde güzel siteler kurulabilir..
emzio Valla Domain çok güzel umarım güzel bir site kurarsın domaini iyi değerlendirmek gerekir