cculha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım adamın sorusuyla ccna olayını bağdaştırmış ve bu konuyla ilgili bilgi vermişsin ya helal olsun. bu arada ben de mcse yim. neyse arkadaşın sorusuna gelirsek gerekenler zaten söylenmiş yalnız almayı düşündüğün paket 250mb. Komik bir rakam. Sana anca yeter o alan kime ne satacaksın. Reseller alacaksan en az 1 -2 gb almalısın. Almayı düşünüyorsan yardımcı olurum. İyi çalışmalar.
~konudışı:
Arkadaşım gerçekten tüm mesajlarına dikkat ediyorum da karşındaki insan ahbabın gibi konuşuyorsun. Bir mesafe bir ciddiyet yok gibi. Ör: Kampanya yapıyorsuni konu başlığı: Yeni kampanyalarım ben ilkkez tek kişi bile olsa iş sahibi bu kadar olayı sahiplenen biri gördüm. Genelde "Kampanyalarımız veya Yeni Kampanyalar" tipi şeyler kullanılır. Diğer bir mesajınızdan örnekse aşağıda:
Alıntı
Satın almadıysanız özel kampanyalar bölümündeki konumu veya DeneyimNet | İnternet Hizmetleri sitemi inceleyebilirsiniz.
Ayrıca ayrıca bütün mesajların resmen reklam kokuyor. Hatta pardon kokmuyor direk reklam burda ben reklamım diyor. Başkasını aldığı sertifika programını anlattığı için eleştiriyorsun, ama kendi bitirdiğin sertifika programını da söylemeden geçemiyorsun.

Mesajı yazan öneri istiyor. Sen öneri yazıyorsun ama araya reklamını yine koyuyorsun. Bu konuda reseller arayan yok dikkat edersen. Mesaj sahibi şahıs sadece soru soruyor birkaç konuda ve cevap istiyor
--------------------------------------------------------------

Bu uzun konudışı mesajla konu sahibi arkadaşın konusunu böldüm, özür dilerim.