Öncelikle zaten kendisi ne yaptiğini bilmeyen biri olduğunuz belli host satıyorsunuz ama host kelımesınden baska bilgiğiniz hiç bişey yok
1 siz benden server almadınız reselelr aldınız.
2 biz sunucularımızı tr ye aldık ve tasınalı 30 dk olmusken kendisine ip adresini verdik yeni ip adresı ama amator hostcumuzun domaini ne kendi uzerine kayıtlı nede yonetimi onda buyuzden ns ipl erini değiştiremıyormus
3 gelmişsiniz bana suc buluyorsunuz
Sadece Alan Internet Hizmetleri Web Hosting Reseller Radyo Hosting Vps Dedicated. la sizin reselleriniz aynı makınede bişeyler calişmiyor olsa ilk olarak bizim kendı sitemiz kapalı olur
Bu yazılan konuyu okur ken yazılan şikayetin 16 yasında bir cocukdan olduğunu ve kendisini hostla ilgili bilgisinin %2 olduğunu goz onunde bulundurarak eğer r10 da suntihosting diye arama yaptiğinizda yazılan konuları goreceksınız.
Zaten bu işten anlayanlar bei çok iyi anlamıştır. Sunucuda sorun yok ip adresi giremıyor
ve bi konuya daha değineceğim.
İpleri yolendiremedı kendisi bende
nsl1.sadecealan.com
nsl2.sadecealan.com
adresine yonlendırın dedim
bugun kendisi arayıp bana diyorkı yonlendırdım calısmıyor .
bende hangi adrese yonlendirdiniz dedim kendısı bana
ns1.sadecealan.com
ns2.sadecealan.com a yonlendırdım dedi bende kendısıne dedimkı nsl olacak ban dediği kelımede o şekılde olmazkı oyle ns olmaz dıyor artık siz hesaplayın nslerini zaten kendı oluşturmuyor herkeze kolay gelsin Saygılarla ...