Wiplex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
orda msn adresi felan yazmıyomuydu ? ver işte mahkemeye nasıl olsa msn e evden giriyodur yada e-mailine hele birde ttmail ise...sonra adama de msn adresin bende sıkıysa hackle 3 gun sonra veririm polise.. dahada bişey yapamaz ( tabi yanlış e-mail değilse doğrulama gerektiriyosa) ghurjhan ortalık lamer dolu ama beyaz hackerde olabilir
Mailini aldım zaten. Ve hiçbi zamanda anlamamışımdır. Hackleyen kişiler neden iletişim bilgilerini yazarlar. Bi aldatmaca mı acaba diye düşünürüm hep.

Hayır bi de siteye üye olup yorum yapmış bu arkadaş. Daha sonra kendisini admin yapmış. Admin olduktan sonra ilk işlem olarak ta üyeleri düzenleme kısmına index atmış. Attığı indexteki mail adresini, üyelikteik mail adresini ve yine bu IP numaraları elimde zaten. Tekrar durumunda kendisiyle ben değil avukatım ilgilenecek. Bu "tekrar durumunu" beklememin sebebi ise zarar vermemesidir. Dediğim gibi iyi niyet hackeri (!) olabilir belki.

Umarım öyledir. Yoksa başına çok kötü şeyler gelebilir.
Bu arada sitesi hacklenen biri dava açtığında tazminat talep edebiliyo sanırım.Bunun maximum boyutu nedir ? Bilgisi olan varmı ?

MSN adresini ekleyip muhabbet etmek istiyorum kendisiyle. Çok merak ediyorum amacı neymiş.