Hoş konuşmuş da boş işlerle uğraşıyorsun be amca. Bu aletler ile dediklerinin yapılması, 17 yıl önce de imkansızdı, şimdi de imkansız. 17 yıl sonra da imkansız olacak. Yok böyle bir şey yani.
Hatırlarsanız bir ara erke falan, eski asker takımı bedava sınırsız enerji bulduk diye medyayı ayağa kaldırmıştı. Mantığı yine aynı olay.

Hala aklıma geldikle gülerim.
Son açıklamaları şöyle bir şeydi:
Alıntı
"21.11.2006 tarihli basın açıklamamızda buluşa göre çalışan ilk ürün olan elektrik üretecinin milletimiz ve tüm insanlığın kullanımına arz edileceği ve bunun 2007 yılı sonuna kadar gerçekleştirileceği beyan edilmiştir.
buluşumuzun, türk milleti ve tüm insanlığın faydasına sunulabileceği uygun ortamın hazırlanması ile ilgili çok yönlü çalışmalarımızın öngörümüzün aksine 2007 yılı içerisinde tamamlanamayacağı anlaşılmıştır.
buluşa göre çalışan ilk ürünün kullanıma sunulması için planlanan sürenin aşılacak olması konunun önemi ve mahiyeti düşünüldüğünde arzu edilmemekle birlikte ihtimal dâhilinde bir durum olarak değerlendirilmelidir. şirketimizin önceliği, ilkelerinden taviz vermeden buluşun, türk milleti ve tüm insanlığın istifade edebileceği şekilde kullanıma sunulabilmesidir.
kamuoyunun bilgilerine sunulur.
erke erke araştırmaları ve mühendislik a.ş.
yönetim kurulu"
Edit: eksiye baktım şiir falan da yazmışlar. Erke dönergeci ergenekon operasyonu ile tarihe karışmış lafları da dönüyor.
Alıntı
dalyan gibi bir buluştu
bilimin gözünde imkansızdı
küstü de televizyona çıkmaz oldu
döner mi dönmez mi bilmem
şimdi lablarda tozlanmaktadır
belki cia tarafından yağmalanmaktadır
hala içimizde bir uhdedir
üzerine kar yağmıştır
bir kenarda paslanmıştır
belki parçaları yanmıştır
paşalardan hesap sorulmaz
Ayrıca 17 yıl önce bulmuş olması, şimdi de Amerika'yı yeniden keşfeder bir havada haber olması falan da ayrıca komik. Adamlar makineyi yapıp satıyor ama ne alan eden, kar eden var, ne de kendileri bir halt ediyor değil. Ben de bilmiyordum, öğrendim, lise fiziği ayarında fizik bilmeyen adamlar böyle havalardan uçuyor, oysa her şey bir Google araması kadar uzakta.
Perendev Magnetic Motor - History and Claims Perendev Power Alternative Energy
Bir başka deneme:
John C. Bedini: Back EMF Motor / Generator / Battery Charger