Ben kesinlile konuyu acala hemfikirim, bu ülkede eğer bazı şeylerden memnun değilsek
ve şikayet edebileceğimiz kurumlar kuruluslar var ise şikayet etmeliyiz ki,
adam sendeci olmayalım.. Hep Adam sendeci olursak olmaz. Sesimizi yukseltmyi bilmeliyiz..

Mesela ben evvelki gün, iyinetadmini ve sitesini şu an mecliste karar aldırmaya çalışan ciddi tercümanlık derneklerinden birine ihbar ettim, çıkış noktamda 1 liraya çeviri yaptırılmasında suçlu bunu dolaylı yoldan destekleyip, ilgili forumda bir düzenlemeye gitmeyen iyinettir. Dedim.
iyinetde bana karşı oklarını atan çok oldu ancak;
Gayet olumlu sayılabilecek feedback aldım ilgili kurumdan, ancak tekbasına benim dememle olmaz sizlerde her konuda sağduyulu olmak zorundasınız..

Bu şekilde sadece bugunu kurtarmak icin yarınları yersiniz, bakarsınız ki ileride yenecek birşey kalmamış...

ps: üstelik şikayet edeni neden bazı arkadaşlar küçümsüyor dıslıyor yada dolaylı yoldan haddini bildirmeye çalısıyor anlayabilmiş değilim. Demokratik toplumlar bi konuda hosnutsuzluk var ise bu karsısındaki buyuk kucuk dinlemez gider ihbar eder.
Aynı durum r10 de olsa r10 i de ihbar ederim, ancak r10 bu konuda kesinlikle daha sağduyulu diyebilirim. Zamanında az çalışma yapmadık arkilele burada