şimdi benim anlamadığım bişiler war şikayetvar.com la nie dalga geçiliyor orda gayette ciddi bir sistem war.ürün almadan önce orda firmalar hakkındaki şikayetleri bi okuyunderim.
2.si
adam gayette iyi yapmış hem bağırıyosunuz avazınızın çıktıııı kadar ben bu reklamlardan nie 0.01 alıorum yetti artık spam reklamcılara son diosunuz hemde şikayet edenle dalga geçiosunuz...
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama bi yerde google bizim istediğimizi bi yerde yapmak zorunda seve seve diil sevmeye sevmeye...
google çünkü aracı biz olmasak onlarda olmaz...
3.siz mc donalds tan sıcak bişşiler aldığınızda üstünde neden dikkat sıcak içecek yazar biliomusunuz peki???
hikayeyi kısaca anlatiim
adamın biri bi gün mc donaldstan kahve alır ve yerine oturduktan sonra üzerine dökülür ve gider mahkemeye ben bunun içindeki kahvenin sıcak olduğunu nerden bilebilirdimki üzerinde yazmıyor deyip kazanmışta...
bizde olsa *** gerizekalı ztn sıcak bi kahve istemedinmi sen deyip tekme tokat atarlar...
ve son aylarda gazetede okumuştum kadının biri intihar ederken kullandığı ip kopmuş ve fabrikayı dava etmiş 1 milyon $ kazanmış saçma mı saçma ama kazanılıyor işte...