Merhaba,
Bu konuda kısa bir süre sonra sorular gelmeye başlayacaktır forumda veya bir kaç konuda bu problem hakkında soru gelmeye başlamıştır. Lütfen dikkatlice okuyunuz.

Malasef PayPal gibi koca bir firmanın yine teknik bir rezaleti yaşanıyor, 20.Ocak.2008 tarihi ile 05.Şubat.2008 tarihi arasında visa kredi kartlarına yapılan para aktarma(withdraw) tüm ülkeler için geçerli olmak üzere paypalda takılmıştır ve pending olarak kalmıştır.

Göndermeye çalıştığınız para paypal hesabınızda pending olarak beklemektedir, bir hafta veya daha fazlada zaman geçmiş olabilir. Bu konuda dünya çapında kısa sürede olay çıkınca paypal resmi olarak açıklama yaptı;

PayPal Issue: Certain countries unable to complete withdrawals to credit, debit or prepaid cards.

Benimde sizin gibi bekleyen pending ödemelerim mevcut, paypal bu konuyla ilgili bir çalışma yürütüyor tüm dünya çapında ancak nezaman çözecekleri konusunda bir açıklama yapmadılar bir çok kişi madur durumda kalmıştır bu nedenle dünya çapında.

Bu konu ebay forumlarına kadar taşındı, bir çok kişi tarafından paypala ulaşılmaya çalışıldı ancak sonuç vermeyince ebay üzerinde insanlar cingar çıkardı aradan bir paypal elemanından cevap geldi ve sonunda inceleme başlatılabildi.

Ebay de konu halen devam etmektedir;
eBay Forums: PayPal withdraw request to Visa CC ...

Zaten yeterince insanları sömürmesi yetmiyormuş gibi birde insanların hakkı olan parayı hiçbir cevap vermeksizin haftalarca pending durumunda tutması rezil bir olay, ben kendi adıma kınıyorum paypalı. Artık teknik nedenlerle mi yoksa karmı işletiyor yoksa finansal sorunlarmı yaşıyor kimse bilemez orasını.

Kerdi kartına bu şekilde para göndermiş ve 3 günden fazla bir süredir pending durumunda beklemede olan arkadaşların beklemekten başka bir çaresi yoktur.

Genel bir problem olduğunu bilmenizi istedim
Bu konu sabitlenebilir.