Adem abiyi uzun zamandır tanıyorum.Biliyorum sizde haklısınız ancak ben onu savunmak gibi bi derdim yok nihayetinde ben avukatı değilim.Battıktan sonra ilk benimle görüştü herşeyi anlattı bana sadece biraz şanslarının yaver gitmemesinden dolayı gelişmiş bunlar..Hiçbir şekilde kimsenin paralarının üstlerine yatma gibi bi dertleri yok.İsterseniz benimle ilk konuştuğu logları bile atabilirim.Aramızda kısa bi muhabbet geçti dile getireyim.Neden battıklarını sordum kendisine biraz büyük oynadık dedi r10da bile reklam verdiklerini söyledi 200 kadar müşterileri mevcutmuş ancak ödemelerde sıkıntı yaşamışlar evet para kazandıklarını dile getirdi ama cebimize bi kuruş bile girmedi dedi ne geldiyse lisans parası sunucu kirasına gittiğini dile getirdi ben sordum işte abi müşteriler o kadar fazla neden bu durum oldu diye oda %80 'nin yıllık ödemede olduğunu söyledi.Sunucu yabancı şirket olduğu için acımasız davranmış ve ödeme geçikince herşeyini silmişler.onunda herşeyi gitmiş onunda içi yanıyor.Bu işe ilk başladığındada söylemişti sadece awbs lisans v.s parasına 800$ gittiğini dile getirdi.Ama oda çok üzgün bu durumdan ancak elden bişi gelmez.Ben biliyorumki elinde olsa inanın geri gönderir ancak bilinki kimse bilmiyor kazandığının bi kuruşu bile cebine girmemiş ben 2 senelik deneyimime dayanarak söylüyorum bunu kendisi hakkında gerisi size kalmış.Saygılarımla..