Selamlar herkese;
Önce anlatayım :

1 - server4you.de adresinden vps aldım : Ama servisleri baya kötü 3 günde ancak cevap geliyor. O yüzden çalışmayı bıraktım.
2 - valueserver.de adresinde P4 3.0 Dedicated aldım : Teknik servislerinde bi tek swen adlı kişi var ve sorualara 6 saatte bir cevap verebiliyor. Ve Server kurulumunda pop3 krurulumunu yani exim tam ayarlayamadılar.
3 - layeredtech.com Amd Dedicated Aldım : Herşeyinden çok çok menunum. Servis noktası size bilgiler vermeleri ve yardım istediğinizde çözüm bulmaları konusunda.

Ama benim kullanıcılarım türkiye' de ve sitem joomla, iste bazı günler amerika ile türkiye arasında baya kasılıyor. Buda olumsuz bir yön bana göre.

Benim sizden isteğim size Alamanya - Fransa - Hollanda - UK deki bildiğiniz kullandığınız. Dedicated Server firmaları var ise bana öneride bulunurmusunuz.

Yalnız bazı noktalar var
1 - 75 € veya 120 $ geçmicek
2 - 1 Gb Ram olucak
3 - 80 Gb Hdd olucak
4 - İntel veya AMD farketmez
5 - Cpanel olarak : Direct Admin ve 10 Domailik Plesk olması Tercihim ( Maliyet )
6 - İngilizce Support Olması Gerek
7 - Teknik Servis Noktasında Görüş Belirtirseniz.

Ek olarak bunu yazayım mı yazmayayım mı diye düşündüm ama yine yazdım. Ben türkiyeden bayi veya başka bir kişi veya kişilerin değilde kendisinin sahip olduğu dedicated noktasında yaşadığı sorunlar ve önerilerini aktarabilcek arkdaşların yazmasını rica ediyorum. Tşk...