Bu sözünüze katiyen katılmıyorum.
Ben aslanlar gibi vergimi ödeyeceğim, dükkan kirasını ödeyeceğim, bağkurumu ödeyeceğim, yanımda çalıştırdığım elemanın ücretini ödeyeceğim, dükkanın elektriğini,suyunu,telefon faturasını,internet bağlantısını ödeyeceğim;
Birisi çıkacak oturacak evinde bilgisayarın başında okula gitmeden önce 10ytl ye bizim 15ytl ye sattığımız şeyi satacak ve bizde hiçbir şey yapmayacağız.
Biz kazandığımız parayı yatırıma çevirmeye ve büyümeye çalışacağız uzun vadede ülkemize yatırım yapacağız, o istediği gibi parasını harcayacak
Ben devletime vergi ödeyeceğim, vatandaşa yol su elektrik olarak geri dönecek, o ise vergiyi cebine atacak,
Ben zamanımı harcayıp nasıl daha iyisi olabilir diye düşünüp yatırım yapcağım,
o ise bilgisyarından kaunterrr straaayytt oynıyacak işine geldiğinde tutuşacak vs..
Madem bu şekilde düşünüyorsunuz o zaman hiç birimiz elektrik parası ödemeyelim, bir tane kanca yapıp elektrik hatlarına atalım sonrada fatura ödemeyelim.Birisi neden yapıyorsun şeklinde sorduğunda da Herkez kendi işine baksın diyelim
bu böylece devam eder sanıyorum.
Saygılar,
Eeeee biz yapmıyor muyuz
Yukarda saydıklarınızın kat katını yapıyorum şuan ama herkes işine baksın.
Arkadaş şikayet edeceksede ki edebilir normal ama buralara konu açmasına gerek yok.Lüzumsuz.