batux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu script jovili editlenmiş hali yani w****zden editleme.

kardeş jooviliyi biliyosun madem, 1-joovilide sms sistemi varmı? 2-bu kadar detaylımı? 3-kriter bakımından bu kadar özelliklimi? 4-üye olunurken cep no istiyormu? 5-sms atıyormu? 6-çiçek gönderme olayı varmı? 7-kerdi işlemleri varmı? 8-soru cevap bölümü gibi gelişmiş bir üye paneli varmı? 9-çöp çatan robotu varmı? 10-yaşam tarzım, fiziksel özelliklerim ve kültür sanat vs gibi bölümleri varmı? ve dahası.... bilip bilmeden kesin konuşuyosunuz? inceleyebilirsiniz jooviliyi... tema benziyor diye hemen çamura gerek yok, önce incele sonra konuş lütfen... ve Admin panelinin vs özelliklerinide yazdım, joovilide hangisi var allah aşkına? msj takip olayı en basit örneği, hangi scriptte var yasal olmayan? kesin konuşuyosun... burası webmaster sitesi, bu sitede gerçekten kaliteli insanlar ve webmasterler var. Madem işi bilmiyosun, en azından scriptleri karşılaştır. ön yargılı olup kimseye çamur atma.... Admin demosunuda videoya alıp yarın bir gün koyucam, bakalım o zaman hangi scripte benzeticeksin merak ediyorum... tşkler yinede, niçin ettiğimi bile bilmiyorum ama neyse... Ağzını açmayan arkadaş, sanada bu dediklerim kapak olsun. önce araştırın sonra yargılayın... çamur atmayın pls. biliyorsanız jooviliyi inceleyin diyorum. scripte çamur atmanın size bi faydasımı var? joovili ile alakası yoktur! sadece tema benzemektedir ve her beyaz siteyide joovili zannetmeyin saygılar