yahyat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar
berkem adında birini r10 da gördüm tanıştım ve benim sitelerimi ilk sayfaya getirme garintisini verdi arkadaşlar ve r10 yöneticiliri herkese duyyuru

berkem 3 tane site verdim 3 nüde banlatı

inanmıyorsanız kendiniz bakın
site adresleri

Ankara evden eve ,ankara evden eve nakliyecileri,ankara tasimacilik ,nakliye ankara
Destan Ankara Evden Eve Nakliyat Şirketi
DESTAN ® EVDEN EVE NAKLİYAT,Marka no: 205333evden eve nakliye 0312 336 63 79 ...
berkem arkadaşımız benim bu 3 sitemi de banlatı

ben yandım siz yanmayın bu işi gerçekten yapanlarda var berkem gibilerle çaılşmayın
1. Ben nasıl bu siteleri banlatabilirim ?
2. 3 Site Diyorsunuz bu kadar da olmaz.

Sizinle yaklaşık 2 ay kadar once görüştük. ankaraevdenevetasimacilik.com sitesi "ankara evden eve nakliyat" ve "ankara evden eve" kelimelerinde 9. sirada idi ve geldiniz ilk 3 te görmek istediğinizi soylediniz. 100 ytl fiyat verdim. Yapın para sorun değil dediniz. Kızılay işi aldiğinizi soylediniz istanbula geliyorum dediniz davet ettim ofise gelin dedim gelmediniz. Sonra sizden ses seda cıkmadi. Bende odeme almadiğim için herhangi bir çalışma yapmadim. Site banlandi geldiniz msn e site yok bende size simdi para yollayacaktim dediniz. YALAN Mİ ? bende sitenin ban yediğini soyledim. Benimle hiçbir alakasi olmadiğini izah ettim. ki olamazda 5 günde ben siteye hiçbirşey yapmadim.
Sonra size yeni bir site yapipta getirebilirim dedim Gene Yardımcı olmak istedim ve size yeni bir site yapalim tasarımı da yaparim hostu da sağlarım cıkartirim da madem site düştü dedim tmm dediniz. Bu arada bana destannakliyat.com.tr domaini oldugunu ve uzun zamandir kullanilmadiğini soylediniz bakip deneyeceğimi soyledim tasarimi da ona yaptiracağimi ve olmazsa eğer yeni bir domain alip yapacağimi soyledim. acikladim. Kabul ettiniz.

Tasarim yapildi. destanevdenevenakliyat.com sitesini actiniz kendi basiniza calistiniz.
yahyat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklendiğiniz kod

Destan Ankara Evden Eve Nakliyat

eklemeniz gereken kod

<a href="http://www.destanevdenevenakliyat.com title="ankara evden eve nakliye">ankara evden eve nakliye</a>
https://www.r10.net/link-degisimi/119...egisimi-2.html

Bunlar sizin calismalaraniz.

Daha sonra aradiniz yüzlerce kez tşk ettiniz sizle calısmak cok güzel vs.gibi iltifatlar ettiniz hatta konuma yazdiniz.

29-01-2008, 12:10 PM Bu sizin yazdiğiniz msj benim için.
yahyat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar ben berkemle yaklışık bir aydır tanışıyorum işinde arkadaşlığında tam anlamıyla harika bi insandır berkeme her türlü konuda kefil olabilrim
https://www.r10.net/seo-danismanligi/...eyenler-e.html

En Onemlisi Bana hiçbir şekilde bilgi vermediniz soylemediniz bunları yaparken. Link Dğeişiyorum soyle yapiyorum boyle yapiyorum.

Burdantüm mesajlarınıza bakabilirsiniz. : https://www.r10.net/search.php?search...0&pp=25&page=2

Link Değişimi pagerank yükseltme gibi bir sürü konu war. Madem işi bana verdiniz siz neden bunlari yapiyorsunuz ? Sanki sizi dolandirmişim gibi bu ne demek PARA Mİ ALDIM ? HAYIR SADECE İYİLİK YAPTIM. KARŞILIGINDA BENİM İÇİN BU YAZDIKLARİNİZ GERÇEKTEN COK AYİP.

Bana sitelerim düştü banlandi diye neden gelmediniz ? Konustunuzmu ? Tüm telefon numaralarim v.s. hepsi war onceden siteler için ariyordunuz simdi neden bana haber vermeden boyle bir konu aciyorsunuz ? Bu sadece sizin basitliğinizin göstergesidir. Benim Ne iş Yaptiğim Belli

https://www.r10.net/seo-danismanligi/...eyenler-e.html
burada benim için 1 tane bile kötü yapamadi banlatti diye bir söz yok neden ? çünkü delikanli ve dürüst calisan bir insanim bu yazdiğiniz sey hiç hiç vicdanımı rahatsiz etmiyor çünkü ben hiçbir hata yapmadim.

Siz uyanık oldugunuzu saniyorsunuz. 1 kurus almadim sizden yalanmi ?
banlatti dediğiniz site adreslerinin ftpleri bile yok sadece destannakliyat.com.tr sitesinin ftpleri war onlarada giriş cıkıslara iplerden bakabiliriz. ve bu adres banlanmadi. Çünkü Siz buna hiç el sürmediniz.

Simdi Kalkıp beni kötülüyorsunuz. Oysaki bana gelip soyleseydiniz bu sorunu Beni tanıyan herkes bilir sizin bu sorununuzu çözerdim ki sizde beni iyi tanıyorsunuz ama yaptiğiniz sey sadece ekmek ile oynamak. Baska bişey değil. Kınıyorum sizi.

Ben siteyi banlatmadim sandbox a sokmadim ki sanki ben banlatmişim ben sandboxa sokmuşum gibi konu aciyorsunuz bide sankı dolandirmişim gibi sizi para bile almadim ftplere dahi girmedim.