Hımm ortada ne dolandırma var nede herhangi bir durum buraya yazmanız saçma geldi açıkçası

.Ben scripti yazabilecek seviyedeyim ancak tasarımdan hiç anlamam mehmet abimle sözde ortak çalışacaktık geçende bir iş için demo hazırlayacaz aradım tmm yapçaz bida aradım tmm yapçaz msn e gircem akşama dedi ama girmedi bu iş içinde aynı şey söz konusu mehmet abimi bekledim bu kadar bekletme sonundada birşey diyemedim ardından küfürler filan gelir diye ama bu daha bi ağır küfür olmuş

.Olayın kısa açıklaması tasarımı birşeye benzemeyeceği için yapmadım ön ödemede almamıştık ki şayet öyle olsaydı illakin bi şekilde bunu telafi ederdim mesela bir kişi ilede aynı şekilde anlaşma sağlandı (mehmet abime güvenerek) ön deme alındı aynı zamanlardaydı bu daha sonra zaman uzayınca sitelerine birkaç bölüm eklemesi yapıldı ve anlaşıldı.Herneyse beklettiğim için özür dilerim ama madem çoluk cocukla iş olmaz diyorsunuz gelen en küçük teklif yerine en büyüğünü seçin küçük olanı seçtiğinize göre çoluk çocukla iş yapma taraftarısınız demektir