Çoluk Çocuk ve Şeref Kavramından uzak olan Script Yazıyorum demeyip bu sitede dolaşmasın. Webmaster Forum & Webmaster Okulu - Profili Göster: BitterSweet (mevlüt )adlı uye ile https://www.r10.net/ucretli-script-is...o-scripti.html konulu scripte anlaşma sağlanmıştı bir ay geçmesine rağmen teslimatta bulunmamış ve hiç bir çalışma yapılmamıştır. çeşitli bahanelerle zaman uzatmışdır. en son olarak yine zaman isteyip oyalarken msn sine hiç bağlanmadığını fark ettim. başka msn ye ekledim. msn yi ortağı olduğu biri açtı bu scriptten kendininde haberi olmadığı durumu anlattığımda gayet kiber bir şekilde yaklaşarak özür dileyip size bu ayip için daha kapsamlı scriipt azalım dedi. ve biraz zaman istedi bende olur dedim yine. 2 gün aradan tekrar msn ye bağlanan olmadı bu özel mesaj attım dönmediler yine. Son olarak bugun başka msN ekledim anladımdki diğer msn de silinmiş
Kimse kimseye zorla script yazdırmıyor yazamıyorsan yada sözünde duramıyorsan bu işe bulaşma yada yazamam de aklı başında gurulu bir insan başka insanı günlerce oyalamaz yazmıyorum de erkekçe olsun bitsin. Son Konuşma aşağıda. yüzü tutmadı galiba cevap yazmaya varmı onuda bilmiyorum da engelledi yine MSN Çok ulaşırız yine
Alıntı

" Tıbbi Sekreter : :
mrb
[c=0][a=1] Hyptonize This System İS Making My Life More Tolerable [/a][/c]:
mrb
isim neydi
[c=0][a=1] Hyptonize This System İS Making My Life More Tolerable [/a][/c]:
mevlüt
mevlüt bey bi script yazacaktınız