Benim amacım bunlarda değil hala anlamış değilsin @undefined Konum zaten yeterince dağıttınız . hem sen hemde başkaları.... Benim siteme üye oalcak, uzman olduğu bir alanı söyleyecek sitemde yetkili olacak... Mesela sen vbulletin sisteminde kendini iyi görüyorsundur vb 'de sıkıntısı olanlara birazda olsa yardım etmek olacak. Zaten bu siteyi açma amacımıda ilk başlarda söyledim , acemi olanları yetiştirmek. Bugün kendini master gören herkez r10'a üye olsa acemilerden bahsediyorum vbulletin bölümünde şu tür şeyler çıkacak ;

Avatarlar görünmüyor help yardım pleasssee !
mesajlar sağa dayalı oldu yardımmmmmmm
kodlar bozuldu videolar çıkmıyor yardımmmm
Bunu yapana xxx rep !!!!!!!

Aslında bunları yapacak adamlar acemiler değil çocuk tayfası bende forumuda bu tür şeylere karşıyım ama acemilere yardımcı olabilecek bir kaynak olmasını istiyorum.

Tekrar söylüyorum şimdi şu çıkarımlarda kesin birisi buluncak .. Forum dandik bir paylaşım merkezi olmayacak. Satış/alım , Destek/paylaşım hepsi olacak ama düzeyli bir şekilde ... Umarım bu açıklayıcı olmuştur ....

Alıntı
sen 30 sene sonra radminin şimdiki haline sahip veya biraz daha yüksek haline sahip oalcaksın

radmin 30 sene boyunca yerindemi sayacağını sanıyorsun. Radmin diye bahsettiğimiz yani mert abi bu net aleminde sanıyorum senelerdir bir şeyler yapmış , kendini buralara getirmiş. Eminim 30 sene sonrada bu yerini 30 katına çıkartır...
Burda ise benim konumda ola bir mesaja cevap verdim .. Haklı olabilirsin çünkü gene konu amacı dışında ...