Hangi kopya projeyi gördün sen orjinalinden daha iyi olan

Boşa yazıp çizmişsin bence. Fikirlerin "çalıntı" olduğu sürece hiçbirley başaramazsın. Kopyalar herzaman alternatif olarak kalacaktır

Tabi sadece başarılı olanlar. Anlatabilmişimdir umarım.
Mustafa Hocam sende işi baya bir yokuşa sürmüşsün

Bende aynı şekilde düşünüyorum ama sen baya bir kestirip atmışsın..
Kodlamayı bilen arkadaşlar zaten bunu eğlence olsun diye öğrenmediler, onlar da gelir gelmesini bekledikleri için uğraşıyorlar ki sen zaten bu siteyi yaptığını varsayarsak sende bu siteden bir gelir elde edeceksin. Birde bu şekilde düşün bedavaya getirdiğin siteden kaç binler kazanacağını düşünürsek haksızlık olmayacak mı ?
Herkez emeğinin karşılığını alacakki yaptığı işte biraz daha yoğunlaşacak işini sevecek ve daha güzel şeyler yapacak
Herneyse buradaki postların çoğu aynı şeyden bahsediyor , tekrar benimde yazmamın bir alemi yok . (Ç)alıntı projeler hiçbir zaman tutmaz .. Orjinal bir şeylerle ortaya çıkmak lazım.. Herkez bir şeyleri çalarsa "yeni" kavramı kalmayacak, sanırım dünyada yavaş yavaş buna hazırlanıyor
bknz .: önüne gelen forum açtığı için
"forum için yaklaşık 5.080.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,04 saniye) " böyle bir rakam var.
Ben kimse site açmasın demiyorum ama birşeylerden çalmasın. Birisi bugün forum kuruyor "webmaster" forumu olacaksa ya r10 'u kopyalıyor yada vbulletin destek sitelerini, tutuluyor mu ? = ASLA