yalova dikkat ediyorumda çok gereksiz postlar atıyosun.nasıl bi insansın hala çözemedim.çok boş bi insansın.o kadar dışlıyolar seni hala laf atıyosun millete.
Konumu saptırmanızın sebebini öğrenebilirmiyim. Ben yalova77 nickli arkadaşı neden dışlıyayım bunu nerden nasıl çıkardın anlamış değilim
Önemli olan ilk mesajda bunu belirtmek. Umarım kendinize istediğiniz gibi ortak(lar) bulurnusuz.. kolay gelsin.
KüÇüK bir eksiklik olmuş ... Ben burada ortak arıyorum diye başlık açıyorum konda bir kaç mesaj dışında başlığı anlatacak mesaj yok. Bu ilk postta belirtmemem zaten ücretsiz olduğunu gösterir.

& ben ayrıca tekrar 3.mesajdada açıkladım. Siz bir işi ücretli yapmak/yaptırmak istiyorsanız ilk postta belirtirsiniz . Fakat ücretsiz bir iş ise neden belirteyim
Kim dışlıyor? Ayrıca dışlayıp dışlamamalarıda sizi ilgilendirmez. Ben gerekeni söyledim sadece. Biraz insan olsaydın bunu forum ortasında değil pm ile bildirebilir, bende gerekeni söylerdim. Etrafınıza çamur sıçratmadan önce kendinize bakıp özverinizi arayın.
Ben bildiklerimi, bilgilerimi senin gibileri bu forumda barındığı sürece paylaşmam. Niye paylaşayım ki? Madem siz gereksiz mesaj kasmıyorsunuz sizde biraz bildiklerinizi vs. yazında okuyalım nasıl gerekli mesaj kasılıyor onu öğrenelim.
Dipnot: https://www.r10.net/script-satisi/79617-1dunyaoyun-com-mini-oyun-scripti-satiliktir.html
Dikkatli ol
@yalova77 , yukarıdaki mesajımdada belirttim ama genede söyliyeyim. Ben bu mesajlarımda kimi dışladım.Yani sen baksan şu konunun içine sana yönelttiğim mesajdan dışlama kavramını çıkarıcak bir mesaj bulabilirmisn

?_? KİM BULABİLİR ? her neyse konum yeterince baltalandı amacından çıktı ...
Lütfen bu konuya alakasız şeyler yazmayın ... Ortak olacaksanız bir şeyler yazın ...