Arkadaşlar merhaba. Heralde olmadığım bir yerde dedikodum açılmış. Saat 03:00 ve 6:30 da kalkıp işime gideceğim. 1 arkadaş ile anlaşma sağladık fakat kendisi il dışına çıktığı için gelmesini bekliyoruz. Bugün gelecek ve söylenenleri 3 gün gibi kısa bir sürede Allah'ın izni ile gerçekleştirecek. Özellikle ben bu işin gizli kalmasını rica ettim. Çünkü verilen ücret olayları vs vs pek hoş karşılanmaz, insanların gururu kırılır diye düşünmüştüm bi-nefsihi. Ücret problem değil ibaresini üstüne basa basa kullandık fakat sizden de script yazmanızı istemedik. Çünkü bir kaç arkadaş heralde script yazdıracağımızı sandı

Şu andaki sitenin tam hali + yukarıdaki isteklerimizi 500 - 900 YTL arasında ASP.NET ile yazmak isteyen bayağı arkadaş vardı. Bizde bu fiyattan yola çıkarak ücretleri hesapladık ve anlaştık. Ilgi ve alakanıza gerçekten teşekkür ederim. Ayrıca şirkette msn açmıyorum. Çünkü msn hata veriyor. Hata kodunu araştırdığımda dosyalarım salt okunurmuş. Onları kopyalayıp şirketteki bilgisayarıma yapıştırmam gerekiyormuş. Vs vs .. k42 nickli arkadaşla heralde 2 saat önce görüştük. Kendisine açıkcası anlaştığımızı diyemedim. Çünkü ayıp kaçtı bana. Ben bu kadar ince detayları düşünürken, sizlerin bu şekilde ithamlar kullanıp olayı mübalağa çerçevesine getirmenizde hoş olmadı.
Kendinize çok iyi bakın, teklif veren o güzel arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ederim.
Allah'a emanet olun.