Merhabalar Arkadaşlar;
Aslında bu konunun buraya açılması doğrumu bilmiyorum ama weble ilgili olduğu için buraya açtım.Ben 18 yaşındayım ve bazı şikayet ve sıkıntılarım var.Burası webmaster forumu olduğu için herkesin beni daha iyi anlayacağını umuyorum.
Zamanımız öyle bir zamanki youtubelerin googlelerin wikipediaların medyanın dilinden düşmediği günlerdeyiz.Yabancı sitelerin isimleri medyanın dilinden düşmezken türk sitelerinin adı bile anılmıyor.Peki niye?Reklam olur diye tabikide.Youtube belki medyada bu kadar dolandırılmasaydı bu kadar çok hit almayacaktı.Herneyse.Belki Türk sitelerinin suçuda çok iyi olmamaktır öyle değilmi?En kapsamlı sitemiz mynettir herhalde,zaten oda kendi halinde...
Benim Webmasterlerden,Web şirketlerinden çok büyük sıkıntılarım var.Zaman öyle bir zamanki herkes paraya bakıyor.Mesela nette güzel fikirleri olan çok arkadaşımız var.Mesela benim fikrim wikipediaya rakip olmaktı ilk önce Türkçeden başlayıp sonralardan diğer dillere çevirebilmekti.Yani webansiklopedi fikrim vardı.Ama maalesef para sıkıntım.İstediğim gibi sistem yazdıramıyorum.Görüştüğüm yerler 2000$dan açıyor ağzını...Aslında elimde değerlendirebileceğim sistem olsa ekibimle beraber çalışmalarıma başlamıştım bile.Ama işte Türkiye'nin hali bu fikri olanda para yok parası olandada fikir yok.
Tek istediğim webmaster arkadaşların biraz daha para göz olmaması.Yanlış anlamayın hepsine demiyorum ama ben insaflı olanına rastlamadım

Tek istediğim güzel sistem yazabilecek bir arkadaş.Ama oda 2000$ 2 milyardan ağzını açacak

Ben bu projeden vazgeçiyorum.
Umarım fikiri olupta parası olmayan insanları size anlatabilmişimdir.