Alıntı
evet osman bey ben şirketim diyorsun bana o zaman geri iade yaptınız bu konuda bir şey demiyorum ama bu gün açılan konuyu gördümki demekki ninet firmasında işler değişikmiş biz sanıyordukki mağdur sadece biziz ayıp olur zedelenmesin açmayalım konu diyorduk bizde bu işi yaptık diyorduk ama öğle değilmiş
Yani yok böyle bir olay.
Birisi gelsin bir konu açsın.Siz de 8 sene önceki konuyu gelin açın.
Geri ödemeni de almışsın.Memnun değildin de neden yazmadın o zaman.
Kafadan silinmeli bu konu ve siz firma karalamaktan 3 gün uzaklaştırılmalısınız.
Keyfe göre konu mu açılır ne biçin ahlakınız var.
Alıntı
Hasan biladerim. Canım cicim. Bu konuda Osman hakkında birşey yazmadım. Mesajımı dikkatlı oku lütfen. Senin hakkında açılsaydı bu konu bile gene "Mesajı yanlış yere açtığınızın farkındamısınız" diye mesaj yazardım ki de mesajım da budur. Uyuz oldum buraya açılan her satış konusu konu,bizim satış konularımızı etkiliyor yanlış mı ? Ve halende bir Allah'ın kulu moderatör gelip taşımış değil şikayet bölümüne. O kadar da şikayet ettim butonuna tıkladım. Bence osman haksız 65 ytl buraya konu açılacagına geri öderim. üstelik adam 2 vps'imde kapalı diyor?
Bu senin yada benim ayakçılığım yada bağnazlığımla ilgili değil. Osmanı savundum bir mesaj varsa bu konuda gelirsin söylersin lafını.
tamam remzi konu gereksiz zaten boşver.