WHMDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumlarda ayakçı diye bir tabir vardır doktor.

sizin bilinçli mi yoksa bilinçsiz mi yaptığınızı bilmiyorum lakin nixcon ni osman hakkında açılan her konuda bağnaz bir şekilde ismi geçen ifadeleri savunmanız gereksiz.

Lt hakkında bir konu mu açıldı girer fikri mi yazarım.Ama sanki ben lt yetkilisiymişim gibi karşıdaki insanın üzerine umarsızca gidip bir baskı oluşturmam.

Burada yazılan tek bir postunuz ile konu akışı değişebilir.
Üst üste iki kişi gelip ''aa oo haaa'' yazdığı zaman konuya gelip yazacak olan üçüncü kişi sizin etkinizde kalabilir.

Dolayısıyla bırakın da özgür ortam oluşsun.
Birisi haksızda olsa gelip şikayetini belirtebilmeli burada.''Huraa osman abim hakkında konu açılmış'' diyerek kahveden 25 kişi koşarak gelip konuya yazmanın anlamı yok.

Yazacaksanız tarafsız yorum yazın.Taraflı yorumlarınız kabak gibi ortada.Osman burada haklı lakin sizin taraflı yorumlarınız konuyu iğrençleştiriyor.
Hasan biladerim. Canım cicim. Bu konuda Osman hakkında birşey yazmadım. Mesajımı dikkatlı oku lütfen. Senin hakkında açılsaydı bu konu bile gene "Mesajı yanlış yere açtığınızın farkındamısınız" diye mesaj yazardım ki de mesajım da budur. Uyuz oldum buraya açılan her satış konusu konu,bizim satış konularımızı etkiliyor yanlış mı ? Ve halende bir Allah'ın kulu moderatör gelip taşımış değil şikayet bölümüne. O kadar da şikayet ettim butonuna tıkladım. Bence osman haksız 65 ytl buraya konu açılacagına geri öderim. üstelik adam 2 vps'imde kapalı diyor?

Bu senin yada benim ayakçılığım yada bağnazlığımla ilgili değil. Osmanı savundum bir mesaj varsa bu konuda gelirsin söylersin lafını.