öncelikle merhabalar arkadaşlar
yanılmıyorsam bundan 6 , 7 ay önce net internet 'den 2 yıllık reseller aldım ama bundan önce sunucu hizmeti alıyordum. askerlik dolayısıyla tabi okulda kalınca sınıf tekrarı yane dedik bu yıl buradayız ve bir vps istedim çünkü shh'lazım yoksa rahat edemiyorum. hyperwm panel ile bir vps açtı lxadmin kurdum 3,4 gün kullandım yalnız açık vardı bunla ilgilide r10'da bi yere yazı yazdım sonra plesk kurdum 1 ay kullandım tabi sorunlar çıkıyordu oda panelin dandikliği sonra cpanel aldık lisanslı sağ olsun volkan bey çok ilgilendi .Hizmet olarak tam destek aldım.
Zaten bu adamın 50 vps müşterisi var ise 1 veya 2 kişide problem çıkabiliyor bunu farkettim.
İlk başladığım zamanlarda bundan 2 yıl önce devrim beyin yaşadığı sorunların aynısı benimde başıma geldi fakat zaman içerisinde farkettim ki bunlar benim kendi kullanıcı hatam dan kaynaklanıyor.
Eğer sorun çıkıyor ise aldığın hizmeti devam ettirmenize ne gerek var geri ödeme alıp başka vps hizmeti veren bir sürü firma var oralardan hizmet alabilirsiniz diye düşünüyorum. hata karşılıklıdır iyi niyet var ise çözülmeyecek sorun yoktur ben bunu netinternet'de farkettim
İnşallah çözüme ulaşabilirsiniz. hayatın her aşamasında problemler var çözebilmek önemli
Teşekkürler.