arkadaşın durumunu biliyorum tam okuyunca amacı anladım 8)
yazık valla ya destek olmamasına ramen hacklendiklerinde volkan bey sabahlara kadar uğraş vermişti tekrar sunucunuzu çalıştırabilmek adına.. Sonra gitti size cPanel lisanslı sunucu aldık ödemenizin tamamını iade ettik yine gelmiş burada bizi kötüleyip elinize birşey geçecek sanıyorsunuz...
kaç gün diğer vps sunucunuz açık kalmış bununla ilgili uyarılar yapılmış yedeklerinizi taşımamışsınız nasıl olsa bedava kullanalım zihniyeti ile sonra baktınız olmadı para iadesi istediniz bizde verdik
Çok basit olmuş herkes valla 8)
ayıp size yakıştıramadım
hala hack diosun 4 ayda 3 vps o hack dediğiniz ilk vps de olan hackle alakasıda yok hani sitelerde zarar yok index yok soruyorum vps kapalı restart panel kapalı nasıl hacktir bu
volkan bey sağolsun taşıdı 13 site var 100-200 mb hepsi yok bile içinde 50-60 olanda var ama bakıyorsun full yedek alacaksın toplamda 14 gb
hangi mantıktır düşünün 14 gb bilgisayarına cekecek sonra tekrar yeni vps e upload edecek hadi bu birinci vps idi
ya 2 ci diğer 3 cü
bedava imiş bizlerin sizde parası kalmaz geri iade etseniz bile kullanılan gün ve panel parasının tamamını kesersiniz
amaçmış
ne amacı koyayım resmi kendin yazmışsın 3 gün geçti virtuozzo kurmamız gerektiği için sildik die kime nerde hangi ikazı yapmışsın
koy ticketleri göster halen üyeliğim ve ticketler mevcut
osman bey yedeklerim lütfen